logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

”Vito avasi pelin, nyt on tuli vapaa” – tässä IFK:n kokoonpano

play

Jukurit–IFK tänään kello 18.30. Katso ottelu Ruutu-palvelusta.

IFK matkaa tänään viikon ensimmäiseen vieraspeliin ja Mikkelissä kapulaa stadilaisten rattaisiin yrittää iskeä Jukurit. Vierasmatseissa IFK:lla on tältä kaudelta eniten parannettavaa, sillä joukkue on ottanut 19 vieraspelistä vain neljä voittoa. Yksi niistä tuli Mikkelissä joulukuun alussa, kun IFK otti kolme pinnaa 1–0-voitolla.

Puolustus on pitänyt viime peleissä erittäin hyvin, mutta vastaavasti hyökkäyspäädyssäkin on ollut hiljaista. IFK on päästänyt neljässä viime ottelussaan vain kaksi maalia, mutta vastustajan verkko on heilunut kolmessa viime matsissa yhteensä neljä kertaa. Joulutauon jälkeen IFK on voittanut kolme ottelua neljästä.

Katso kippari Lennart Petrellin haastattelu oheiselta videolta. Maalinteon nihkeydestä Petrell sanoo, että kun edellisessä matsissa Ville Varakas teki kauden ensimmäisen maalinsa, nyt on latu auki muille.

– ”Vito” avasi pelin, nyt on tuli vapaa, Petrell lataa.

Jukurit on piristynyt vaikean syksyn jälkeen ja kymmenen viime ottelua ovat tuottaneet kuusi voittoa. Jumbosija on jäänyt taakse, tosin vain yhden pisteen erolla.

Loukkaantuneet/sairastuneet: Joe Finley, Ryan O’Connor, Teemu Eronen, Miro Heiskanen, Patrik Carlsson, Henri Tamminen, Thomas Nykopp, Joonas Rask.

IFK:n kokoonpano

Maalivahdit

53 Atte Engren
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 38 Panu Mieho – 51 Juha Jääskä
86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
45 Micke Åsten – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
14 Teemu Engberg – 28 Jerry Ahtola – 19 Janne Hämäläinen

Puolustajat

44 Elias Ulander – 8 Ville Varakas (A)
2 Markus Kankaanperä – 43 Miihkali Teppo
47 Juuso Salmi – 4 Oliwer Kaski
11 Saku Salmela

Lennart Petrell

Näytä kaikki uutiset