GIGANTTI Pregame Studio: 1+1+1 on enemmän kuin kolme

play

HIFK - HPK klo 18:30. Matsi suorana C Morella.

Joukkue pääsee nopeasti nollaamaan maanantain matsin, kun seuraava koitos on edessä heti tänään tiistai-iltana. HPK saapuu Hämeenlinnasta haastamaan kotijoukkueen Nordiksella.

Matsi alkaa klo 18:30. Nykyisten rajoitusten puitteissa HIFK saa ottaa kotiotteluihinsa 500 katsojaa. Paikat jaetaan kausikorttilaisten kesken ja paikat on varattava etukäteen kausikorttilaisille lähetetyn linkin kautta.

C More näyttää ottelun tutusti suorana.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan hyökkääjä Juha Jääskän haastattelu. 23-vuotias stadilainen pelaa nuoresta iästään huolimatta ja seitsemättä kauttaan HIFK:n Liigajoukkueen mukana.

– Kyllä koen, että olen vielä todella alkuvaiheessa uraani. Mulla on meidän entisen pelaajan Tommi Santalan kanssa veto menossa, että pelaan pidempään kuin hän, Jääskä paljastaa.

Santala päätti uransa HIFK:ssa 39-vuotiaana 2019.

Jääskä pelaa tällä hetkellä uransa parasta kiekkoa ja on murtautunut joukkueen ykköskenttään. Tällä kaudella 39 ottelussa on jo syntynyt uusi yhden kauden piste-ennätys 12+11=23.

– Se on siistiä, että olen päässyt paljon pelaamaan. Kiva myös, että meillä on Jere Innalan ja Eetu Koivistoisen kanssa alkanut klikkaamaan. Sitten kun 1+1+1 on enemmän kuin kolme niin kaikki on mahdollista.

Studiossa vierasjoukkueen terveiset lähettää ilmeisen kova Otto Paajasen fani HPK:n Markus Nenonen.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindell lähestyy ottelua kolmella pointillaan. Nostoista löytyy muun muassa Kerhon veskarikaksikko sekä HIFK:n kapteeni Teemu Tallberg.

Muutamia poissaoloja

HIFK lähtee illan otteluun hieman tuunatulla kokoonpanolla. Eilisen jälkeen sivussa ovat hyökkääjät Petteri Wirtanen ja Olli Palola sekä puolustaja Jordan Schmaltz.

Elis Hede tulee mukaan pelaavaan kokoonpanoon. 21-vuotias hyökkääjä on tehnyt pelaamassaan 31 ottelussa tehot 3+7=10.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
40 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen
33 Roni Hirvonen – Elis Hede

PUOLUSTAJAT

81 Yohann Auvitu – 57 Johan Motin
55 Kasper Kotkansalo – 10 Samuel Jardine
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen

 

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (day-to-day), Alex Broadhurst (day-to-day), Niilo Halonen (day-to-day), Petteri Wirtanen (day-to-day), Olli Palola (day-to-day), Jordan Schmaltz (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset