logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Hämeenlinna kutsuu – Mielenkiintoisia nimiä laitakaistoilla

HPK-HIFK klo 18:30. Matsi suorana C Morella.

HIFK matkustaa tänään perjantaina Hämeenlinnaan viikon viimeiseksi jäävään otteluunsa. Liiga tiedotti tänään, että lauantaiksi merkitty Lukko-ottelu siirtyy raumalaisten joukkueen terveystilanteesta johtuen.

Sekä HIFK että HPK pelasivat kumpikin edellisen kerran keskiviikkona ja molemmat lähtevät iltaan voitot allaan. Stadilaiset kaatoivat viime kierroksella Jukurit lukemin 4–1 ja Pelicans taipui Hämeenlinnassa voittolaukauskilpailun jälkeen numeroin 4–3.

Kauden keskinäisistä kohtaamisista kumpikin joukkue on voittanut kaksi. Kerho vei edellisestä kohtaamisesta lisäpisteen Nordikselta voitettuaan ottelun rankkareilla 2–1.

Laitahyökkääjiä sivussa

HIFK:lta puuttuu tänään neljä laitahyökkääjää. Juha Jääskä on pitkään sivussa, mutta Olli Palola ja Sebastian Dyk tulevat tällä tietoa päivänä minä hyvänsä takaisin joukkueen vahvuuteen. Otto Karvinen on väliaikaisessa pelikiellossa.

Laitakaistalla nähdään tänään pulustaja Samuel Jardine. Myös nuori 21-vuotias Leevi Teissala pääsee pitkästä aikaa tositoimiin.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

12 Jere Innala – 13 Otto Paajanen – 31 Eetu Koivistoinen
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 33 Roni Hirvonen
10 Samuel Jardine – 14 Petteri Wirtanen – 91 Elis Hede
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 71 Leevi Teissala

PUOLUSTAJAT

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
6 Joonas Lyytinen – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
55 Kasper Kotkansalo

Loukkaantuneet: Juha Jääskä (8-10 vkoa), Olli Palola (day-to-day), Sebastian Dyk (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset