logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

HIFK Magazine joululahjaksi

Nyt on mainio tilaisuus muistaa kunnon IFK-fania oikealla joululahjalla. HIFK Magazine on juuri sellainen. Kestotilauksen saa joulukuun ajan lehden kustantajan Bookersin verkkokaupasta vain 30 eurolla, kun normaalisti kestotilaus maksaa 35 euroa.

Joululahjan voi tilata Bookersin sivuilta kirjoittamalla tilaukseen koodin JBO. Samalla saa kätevästi lehden toimitusosoitteeksi erin kuin maksajan osoite.

Toinen hyvä idea pukinkonttiin on Matti Hagman Stadin kingi. Verkkokaupassa on viimeinen erä tätä suosikkikirjaa, eikä uusia kappaleita enää tule.

HIFK Magazine ilmestyy neljä kertaa kauden aikana ja kertoo laajasti juuri siitä, mitä IFK-fanit haluavatkin lukea. Mukana on niin liigajoukkueen kuulumiset pelaajajuttuinen, seuran jääkiekkotoiminta laajasti kuin sen rikkaat perinteet.
Lehteä toimittavat kokeneet jääkiekkokirjoittajat Hannu Kauhala ja Matti Hannula, jotka tekivät vuonna 1997 IFK:n jääkiekon perusteellisen historiikin Salakuljettajista Suomen mestareiksi. Heillä on siis vankka kokemus IFK:sta.

Lehden kuvaaja Denis Heimonen on toiminut jääkiekkokuvaajana jo kymmenen vuotta. Lehden kuvitus onkin korkeatasoinen.

Näytä kaikki uutiset