live
0-0

IFK – HPK-matsin ennakko

IFK-HPK klo 18.30

IFK pelaa tänään viikon ainoan kotiottelunsa HPK:ta isännöiden. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Hämeenlinnassa ja silloin vierasvoitto karkasi käsistä vain 43 sekuntia ennen loppua HPK:n tasoittaessa kuudella kenttäpelaajalla. Kotijoukkue oli lopulta parempi rankkareissa ja nappasi itselleen yhden lisäpisteen. Tänään jatketaan niistä astelmista.

Stadilaiset aloitti viikkonsa keskiviikkona Lappeenrannassa, missä tuli tappion lisäksi jobinpostia, kun Lennart Petrell loukkaantui Stefano Giliatin taklauksesta. Giliati taklasi kiekotonta Petrelliä keskialueella päähän ja selvisi tilanteesta yhdellä mailaniskulla pohkeelle. Konsensuksen mukaisesti Petrell sai tilanteesta kakkosen huitomisesta ja on toistaiseksi sivussa.

Tänään pelataan viimeinen kotiottelu ennen maaottelutaukoa ja IFK haluaa näyttää kotiyleisölle parastaan. Ajat ovat olleet kaikkea muuta kuin helpot, mutta ei auta jäädä tuleen makaamaan – täytyy mennä sitä päin. Illalla siihen tulee mahdollisuus, kun sarjassa kuudentena oleva HPK saapuu Nordenskiöldinkadulle.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Pasi Sormunen on rukannut kokoonpanoja keskiviikon SaiPa-vierastappion jälkeen. Vatsataudin selättänyt Arttu Luttinen palaa kokoonpanoon yhdessä Toni Leinosen kanssa. Luttinen pelaa Joël Perrault´n ja Iiro Pakarisen ketjussa ja loukkaantumisestaan toipunut Leinonen tulee tuhatjalkoineen Joni Töykkälän ja Jari Sailion ketjuun.

Ottelusta sivussa

Mikko Jokela, Ville Varakas, Kimmo Kuhta, Ville Peltonen, Roope Talaja, Micke-Max Åsten ja Siim Liivik.

Lipunmyynti

Perjantai-illan matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi tästä. Junnukorteilla pääsee sisään. Ovimyynti avataan klo 16.30. Punaista på ja hallille – ääntäsi tarvitaan!

Mikäli et pääse mestoille, voit oit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset