logologo
HIFKTappara
pe 31.03.2023 klo 18:30

IFK laajentaa mobiilipalveluitaan

Taskupeto nyt myös iPhonelle

Laajan suosion saanut Taskupeto-sovellus on toteutettu nyt myös iPhone-maailmaan. Sovelluksesta löydät kaiken olennaisen joukkueesta, live-seurannan ja radioselostukset. Näet myös kätevästi matsikalenterin ja tulevat pelipäivät, eli pysyt helposti tiedon harjalla. Fiilikset ja kommentit voit jakaa käden käänteessä Perheen kanssa sovelluksessa olevan Facebook-integroinnin avulla.

Sovelluksen on toteuttanut IFK:n mobiilikumppani Taiste Oy. Taisteen tapa toimia perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen yhdistettynä tinkimättömän korkeaan graafiseen ja tekniseen laatuun. IFK valitsi Taisteen kumppaniksi juuri vahvan mobiiliosaamisen ja kuluttajanäkemyksen ansiosta.

– Haluamme palvella fanejamme entistä tehokkaammin olemalla helposti läsnä. Olit sitten missä tahansa, pääset päätelaitteesi avulla aina lähelle joukkuetta. iPhone-käyttäjien määrä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti joten tämä on paljon odotettu ja tärkeä täydennys Taskupeto-konseptiin, toteaa myyntipäällikkö Jussi Patjas.

– HIFK:lla on aktiivinen halu kehittää faniyhteisön digitaalisia palveluita. Meillä on mahdollisuus jalkauttaa tämä haaste käytäntöön Taskupeto-mobiilisovellusten avulla. HIFK-perheeseen liittyy poikkeuksellinen intohimo seuraa kohtaan, joka osaltaan tekee palveluiden kehittämisestä erittäin palkitsevaa, summaa Taisteen toimitusjohtaja Oscar Salonaho.

Näytä kaikki uutiset