logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

IFK laajentaa mobiilipalveluitaan

Taskupeto nyt myös iPhonelle

Laajan suosion saanut Taskupeto-sovellus on toteutettu nyt myös iPhone-maailmaan. Sovelluksesta löydät kaiken olennaisen joukkueesta, live-seurannan ja radioselostukset. Näet myös kätevästi matsikalenterin ja tulevat pelipäivät, eli pysyt helposti tiedon harjalla. Fiilikset ja kommentit voit jakaa käden käänteessä Perheen kanssa sovelluksessa olevan Facebook-integroinnin avulla.

Sovelluksen on toteuttanut IFK:n mobiilikumppani Taiste Oy. Taisteen tapa toimia perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen yhdistettynä tinkimättömän korkeaan graafiseen ja tekniseen laatuun. IFK valitsi Taisteen kumppaniksi juuri vahvan mobiiliosaamisen ja kuluttajanäkemyksen ansiosta.

– Haluamme palvella fanejamme entistä tehokkaammin olemalla helposti läsnä. Olit sitten missä tahansa, pääset päätelaitteesi avulla aina lähelle joukkuetta. iPhone-käyttäjien määrä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti joten tämä on paljon odotettu ja tärkeä täydennys Taskupeto-konseptiin, toteaa myyntipäällikkö Jussi Patjas.

– HIFK:lla on aktiivinen halu kehittää faniyhteisön digitaalisia palveluita. Meillä on mahdollisuus jalkauttaa tämä haaste käytäntöön Taskupeto-mobiilisovellusten avulla. HIFK-perheeseen liittyy poikkeuksellinen intohimo seuraa kohtaan, joka osaltaan tekee palveluiden kehittämisestä erittäin palkitsevaa, summaa Taisteen toimitusjohtaja Oscar Salonaho.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset