IFK – Tappara-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-Tappara klo 18.30

Kalenterivuoden viimeinen kotiottelu pelataan tänään, kun Tampereen Tappara saapuu Nordenskiöldinkadulle. IFK lähti joulutauolle voittamalla kaksi viimeistä otteluaan ja hakee tänään jatkoa hyville otteilleen. Tappara haki syksyllä täyden pistesäkin Stadista maalein 3-2 ja onnistui voittamaan kotonaan samoin lukemin. Lisäpanosta matsille tuo kalavelkojen maksun lisäksi taistelu sarjasijoituksesta. Seitsemäntenä oleva Tappara on vain kaksi pistettä edellä ja tänään on oiva tilaisuus vaihtaa paikkoja.

IFK:n peli on kulkenut kotona, kiitos toimivan ylivoimapelin mikä on rankattu liigan parhaaksi kotiotteluissa. Tänään vastassa on liigan neljänneksi paras vierasjoukkue, jonka vierasylivoima puolestaan on neljänneksi tehokkainta ja oletettavasti matsin ratkaisun avaimet ovat juuri erikoistilannepelaamisessa.

Petolauma on saanut uutta tuulta purjeisiinsa ja jääennustuksen mukaan puhuri puhaltaa tänään Stadissa.

Somervuorelle 500 täyteen

Hyökkääjä Eero Somervuori sai Kärppiä vastaan 500 SM-liigan runkosarjamatsia täyteen ja palkitaan tänään ennen matsin alkua.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Pasi Sormunen on tehnyt Kärpät-matsin jälkeen muutoksen sentteriosastolla. Mathieu Perreault on tänään sivussa ja Luttisen ja Somervuoren keskelle tulee Joakim Eriksson. Kakkunsa istunut Siim Liivik palaa kokoonpanoon ja ottaa paikan Kuhdan ja Pakarisen keskeltä.

Jengin näet tästä.

Ottelusta sivussa

Markus Granlund, Mikko Kurvinen, Toni Leinonen, Micke Åsten, Christian Silfver, Thomas Nykopp, Juuso Salmi, Niko Piiparinen ja Mathieu Perreault.

Lipunmyynti

Tappara-matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi tästä. Ovimyynti alkaa klo 16.30. Punaista på ja ääntä kohti!

Huom! Junnukorteilla pääsee sisään.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset