IFK – Ilves-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-Ilves klo 17.00IFK isännöi tupsukorvia tänään Petoluolassa. Lauantai-illan matsissa on erityistä tiedossa, silläLennart Petrellon odotetusti kokoonpanossa. Lennu tulee suoraan ykkösnyrkin laituriksi, tänään sivussa olevanKimmo Kuhdanpaikalle. Hallille kannattaa saapua ajoissa, että näkee joukkueen sisääntulon – metelin toki kuulee kauemmaskin.
Illan vastustaja on sarjataulukossa yhden pisteen turvin pykälän ylempänä petolaumaa voitoilla, jotka tulivat molemmat tällä viikolla. Tiistaina Ilveksen jalkoihin jäi Pelicans ja torstaina KalPa. Viikon pistesaalis on jo haalittuna ja illalla nähdään riittääkö tupsukorvilla voitonnälkää vai onko vatsa jo kylläinen.
Stadilaisten viikko on ollut nousujohteista. Tiistain kompuroinnin jälkeen joukkue haki vierasvoiton perjantaina Lahdesta ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, nähdään tänään erittäin voitonnälkäinen IFK. Voittokantaan palaamisen jälkeen peli on vapautuneempaa ja siihen kun lisätään Lennun sytyttävä panos niin kaukalossa kuin kopissakin, on tiedossa perinteistä lauantai-illan huumaa.
Kokoonpano
IFK:n valmennusjohto on tehnyt perjantaisen Pelicans-voiton jälkeen kaksi muutosta kokoonpanoon.Lennart Petrellinlisäksi uutena miehenä nähdäänMika Norja, joka luistelee tänään tolppien väliin. Muuten mennään samoilla.
Jengin näettästä.
Ottelusta sivussa
Joel Perrault, Kimmo Kuhta, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Ilari Melart (pelikielto), Micke-Max Åsten, Thomas Nykopp, Juuso Salmi (pelikielto)ja Siim Liivik (pelikielto).
Lipunmyynti
Ilves-matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasitästä.
“Huom! Kausikorttilaiset, joille kausikortti on toimitettu irtolippuina. Ottakaa oikea lippu tänään mukaan – lippuvihossa on nyt Ilves-matsi ensimmäisenä ja myös viimeisenä!”
Tulosseuranta
Ja mikäli et pääse mestoille, voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.

Näytä kaikki uutiset