logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

IFK ja BARONA yhteistyöhön

Suomen suurin henkilöstöalan palveluiden tarjoaja Barona ja Helsingin IFK ovat aloittaneet yhteistyön alkavan SM-liigakauden merkeissä.“On hienoa lähteä rakentamaan yhteisiä hetkiä Helsingin IFK:n kanssa, jonka perinteet ja historia ovat erittäin vahvat suomalaisessa urheilussa. Uskomme, että Helsingin IFK pystyy tarjoamaan näkyvyyden lisäksi asiakkaillemme ja työntekijöillemme jännittäviä elämyksiä jääkiekon parissa niin otteluiden kuin erilaisten tapahtumien kautta. Lisäksi IFK on tunnetusti joukkue, joka houkuttelee myös vieraspeleissään lehterit täyteen väkeä”, kommentoi Baronan kehitysjohtajaSini Nortaalkavaa yhteistyötä.
IFK:n toimitusjohtajaJukka Valtanentoivottaa Baronan lämpimästi mukaan IFK-perheeseen. ”Hienoa, että pääsimme aloittamaan yhteistyön alansa johtavan toimijan kanssa. Baronan kyky kasvuun ja innostunut ote työelämän kehittämiseen tuovat hyvää lisäpotkua toimintaamme”, luonnehtii Valtanen.
Baronan liiketoiminta muodostuu Barona Henkilöstöpalveluista, ulkoistamispalveluita tuottavasta Barona Solutionsista, majoituspalveluita tarjoavasta Forenomista sekä johdon suorahakuun keskittyneestä Momentouksesta. Barona rekrytoi valtakunnallisesti vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus-, sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin. Barona on Suomen suurin alan toimija.
www.barona.fi

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset