IFK ja SUNRISE AVENUE ROKKAA TAAS YHDESSÄ

​Puolitoista vuotta sitten rokattiin kimpassa Kaivohuoneella historian ensimmäisen Talviklassikon jatkoilla. Nyt voimat on aika jälleen yhdistää.
Esitimme bändille ja bändin keulamiehelle Samu Haberille idean tyylikkäästä videosta, joka toisi fiilistä yhteisesti valitun biisin ja videokoosteen keinoin. Ympäri puhuminen ei muodostunut uuvuttavaksi prosessiksi, vaan artistin innostunut ja myönteinen vastaus antoi mahdollisuuden kokonaan uudenlaiseen konseptiin kiekkoilun pyhätössä.

”On hienoa että Sunrise Avenuen kaltainen kansainvälisesti menestyvä bändi haluaa olla mukana ja tuoda omalta osaltaan tunnelmaa kotiimme. Samulle jo pikkupojasta syttynyt punainen roihu rinnassa on näkynyt ja kuulunut maailman monella areenalla, on nasta saada se myös Nordikselle joka matsin ensimmäisen erätauon lopulle.” fiilistelee markkinoinninjohtaja Carlsson

Kansainvälisestikin mainetta niittäneen videoguru Janne Makkosen koostama video bändin Diamonds-biisiin, onkin tarkoitus päättää ensimmäinen erätauko Nordiksella ainakin tämän kauden kotiotteluissa.

“Mulle kaikki yhteistyö rakkaan kotijoukkueen kanssa on suuri oli ja koen itseni todella etuoikeutetuksi että meidän musaa soi ylipäätään hallissa. Meidän kansainvälisen taipaleen alkumetrit otettiin Helsingin jäähallissa kun ulkomaisten vieraiden kanssa juhlittiin aitiossa Suomen kultalevyjä kesken Stadin paikallisottelun. Siitä on tultu pitkä matka ja monta huikeaa tempausta yhdessä – ja matka jatkuu.” hehkuu elinkautisvanki Haber yhteisestä tekemisestä rakkaan seuran kanssa.

Musavideon ensiesitys nähdään screenillä seuraavan kerran HPK-matsissa tiistaina.

Näytä kaikki uutiset