logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK – Jokerit-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK – Jokerit klo 18.30Liigakausi 2012-13 käynnistyy tänään paikallisottelulla Jokereita vastaan matsilla, joka on yksi tämän syksyn odotetuimpia tapahtumia koko maassa. Joukkueet olivat vastakkain vajaa kaksi viikkoa sitten European Trophyssa, eikä sen jälkeen muusta ole puhuttukaan. SM-liigan kurinpitoryhmä julkisti rangaistuksensa tiistaina, minkä myötä molemmilta joukkueilta on sekä pelaajia että valmennusta peli-ja toimitsijakiellossa. IFK:n päävalmentajaPasi Sormunenon sivussa 8 ensimmäistä ottelua ja peluutuksesta vastaavat sen ajanAntti PennanenjaJan Lundell. Naapurin valmennuskaksikkoLämsä&Valtonenon sivussa niin ikään 8 ottelusta ja penkin päässä nähdäänHannu VirtajaMarkus Ketterer.
Nordenskiöldinkadun lamput syttyvät, vastakkain IFK ja Jokerit, katsomossa punaisena vellova meri. Tervetuloa liigakauden avaukseen!
Peltonen pelaa
Päivän odotetuimpiin uutisiin lukeutuu IFK:n kapteeninVille Peltosenpelaaminen. Peltonen pääsi takaisin harjoitusvahvuuteen tällä viikolla ja on illalla kehissä.
Kapteeni antoi treenien jälkeen nopeat kommentit ja jatkoi sen jälkeen valmistautumistaan liigakauden avaukseen.
-Aamutreeni meni hyvin ja joukkue on erittäin latautunut. Ollaan valmistauduttu matsiin hyvin ja on hienoa, että on perhosia vatsassa vielä tässäkin vaiheessa uraa. Kotiavaus Jokereita vastaan, ollaan kaikki etuoikeutettuja kun saadaan pelata tällaisia pelejä. Tullaan menemään maalille, ollaan tylyjä ja pelataan fyysistä peliä ja pidetään vastustaja pois meidän maalilta, Peltonen tiiviisti aamujäiden jälkeen.
Kokoonpano
IFK:n kokoonpanon näettästä.
Ottelusta sivussa
Joel Perrault, Aki Kivelä, Mikko Kurvinen, Mika Partanen, Toni Leinonen, Ville Husso, Nico Friman, Ilari Melart (pelikielto), Micke-Max Åsten, Thomas Nykopp, Juuso Salmi (pelikielto), Jori Pakkanen, Mikael Salmivirta ja Siim Liivik (pelikielto).
Lipunmyynti
Illan Jokerit-matsiin on vapautunut lippuja myyntiin Lippupalvelussa. Pääset hankkimaan lippusitästä.
Ilmoitamme myöhemmin iltapäivällä, mikäli lippuja jää ovimyyntiin.
Ottelun selostus
Harri Hinkkanen ja Matti Hagman selostavat ottelun Metron taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradioa pääset kuuntelemaantäältä.
Matsin televisionti
URHOtv television matsin ja voit katsoa sen myös nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.
Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset