IFK – Kärpät-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-Kärpät klo 17.00

Liiga jatkuu tänään Kärppiä vastaan Nordenskiöldinkadulla. Perjantainen reissu Ouluun tuotti vesiperän ja tänään mennään teemalla revanssi. Jengi palasi illalla Stadiin ja harjoitteli aamulla kevyesti Petoluolassa. Lähtökohdat ovat molemmille samat, vierasjoukkueen ainoana etuna on se, että voiton jälkeen palautuminen tapahtuu ”ikään kuin nopeammin”. Eilinen oli sikäli harvinainen peli, ettei stadilaisilla ollut oikeastaan edes mahdollisuutta voittaa. Näin tapahtuu 1-2 kertaa kaudessa ja tänään pelin henki on harvinaisen selvä: jokainen haluaa antaa parastaan kotiyleisön edessä. Robidas´n ensiesiintyminen kotiyleisön edessä on omiaan nostamaan tunnelmaa kattoon ja kanadalainen saaneekin huikean vastaanoton faneilta.

Tarjolla on tänään lauantai-illan huumaa Stadissa, mikä on aistittavissa niin hallin sisällä kuin ulkopuolellakin. Pelaajat ovat valmiina ja kotiyleisö on aloittanut jo äänijänteiden avauksen ja odotettavissa on sitä kuuluisaa punaista tunnelmaa. Lamput syttyvät klo 17.00. Tervetuloa!

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Pasi Sormunen on tehnyt kokoonpanomuutoksia perjantain jälkeen. Ville Peltonen tulee Joakim Erikssonin ketjun laitaan. Patrick O´Sullivan siirtyy keskelle ja saa laitureikseen Lennart Petrellin ja Iiro Pakarisen. Kokenut Kimmo Kuhta tulee Siim Liivikin ja Roope Talajan kolmanneksi lenkiksi.

Pakit ja veskariosasto jatkaa entisellään.

Ottelusta sivussa

Joel Perrault, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Toni Leinonen, Joni Töykkälä, Juuso Salmi, Kyle Klubertanz ja Niko Piiparinen.

Näytä kaikki uutiset