logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK–SaiPa-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-SaiPa klo 18.30IFK saa kauden toisessa kotipelissään vastaansa SaiPan, joka on aloittanut runkosarjan kahdella voitolla. Liigaristeilyllä idän sputnikeille ei povattu suurta menestystä, mutta niin vain piskuinen SaiPa otti ja puristi voitot Kärpistä ja Pelicansista ja hakee ennakkoluulottomasti kolmatta peräkkäistä voittoaan. Takavuosina peli saattoi olla jo taputeltu siinä vaiheessa, kun bussin ikkunoista näkyi Itäkeskuksen valot, nykyään tilanne on toinen: SaiPa tulee kuvia kumartelematta kaukaloon ja on valmiina kovaan työntekoon. Siinä on sopivaa haastetta syyskuiseen tiistai-illan matsiin, jossa pelaajien pitää saada esityksillään kotiyleisö nopeasti taakseen – muuten saattaa tulla vaikea ilta. Siinä suhteessa vaativa kotiyleisö on tärkeässä roolissa, ja siihen kuuluisaan punaiseen tunnelmaan tarvitaan sekä pelaajia että faneja.
Stadilaisille ottelu on kasvojenpesun paikka, sillä perjantaiset esitykset Espoossa eivät olleet päätähuimaavia. VarakapteeniArttu Luttinenkertoi eilisessähaastattelussajoukkueen olevan valmiina vastaamaan vierailijan työteliäisyyteen. Toinen kotiottelu, vastassa puhtaan pelin joukkue ja takana huikea kotiyleisö. Siinä Luttisen resepti kolmen pisteeseen.
Kokoonpano
IFK:n kokoonpanoon on tullut muutoksia perjantain Blues-matsin jälkeen.Tyler RedenbachinjaJoakim Erikssoninketjut jatkavat samoina,Pikku GpalaaRoope TalajanjaArttu Luttisenväliin.Joni Töykkäläjohtaa duunariosastoa, jonka laidoilla nähdäänJari Sailio, jolle ottelu on ensimmäinen IFK-paidassa ja nuoriThomas Nykopp, joka oli mukana jo perjantaina. Pohjoisamerikkalaisia vaikutteita peliinsä imenyt Nykopp oli lauantaina ilmiliekeissä Kollien pelissä ja pitää tiukasti kiinni paikastaan edustuksessa.
AlakerrassaSöderholmjaKlubertanzmuodostavat ykkösparin, seuraavassa nähdäänVille VarakasjaIlkka Vaarasuo, joka kävi viime kaudellakin paikkaamassa IFK:n puolustusvajetta. Kolmannen parin muodostavatTuohilampijaJokela.
Kiekkoja pysäytteleeJoni Ortio,Mika Norjaon luukulla.
Jengin näettästä.
Ottelusta sivussa
Joel Perrault, Aki Kivelä, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Mika Partanen, Toni Leinonen, Ville Husso, Nico Friman, Ilari Melart, Micke-Max Åsten, Christian Silfver, Juuso Salmi, Niko Piiparinen, Mikael Salmivirta ja Siim Liivik,
Lipunmyynti
Otteluun on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasitästä. Punaista päälle ja hallille – ääntäsi tarvitaan!
Huom! Mikäli et pääse mestoille, voit oit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.
Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset