logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Illan kokoonpano

Jokerit – IFK klo 17.00Syyskuuta pukkaa ja samalla ensimmäistä reissua Ilmalaan tällä kaudella. European Trophyn lopputurnauksen juna meni jo mutta vielä ehtii käydä Pasilasta seuraavalla pysäkillä kääntymässä – ja hakemassa voiton. Eilisillan matsin käsikirjoitus eteni samalla tavalla kuin neljässä edellisessäkin: 60 minuutin pelaaminen unohtui. Ei tässä ole syytä kuitenkaan päätä pensaaseen laittaa, kyseessä on joukkueen oppimisprosessi, ja aikaa liigakauden alkuun on lähes kaksi viikkoa. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei yhtään pistettä ole vielä menetetty eikä myöskään saatu.
IFK on hävinnyt neljä perättäistä ottelua päätöserässä ja niistä kahdessa viimeisessä turvallinen johto on muuttunut tasapeliksi ja sitä myöten tappioksi voittomaalikilpailussa. Tilanne muistuttaa etäisesti erään suomalaisen formulakuskin matkaa voittajaksi 90-luvulla. Paalupaikat ja selvät johtoasemat jäivät hyödyntämättä kunnes palaset loksahtivat kohdalleen ja loppu onkin historiaa. On eri asia johtaa kuin voittaa, kuului opetus silloin.
Eilisen loppu oli kuin pahaa unta, illalla nähdään minkälaiset sopat päävalmentajaPasi Sormunenon tähän otteluun keittänyt. Kokoonpanossa on pieniä ketjumuutoksia, uutena pelaajana nähdäänJoni Töykkälä, joka tuleeRobert NyholminjaMicke Åsteninkeskelle.Iiro Pakarinenhuilaa tämän ottelun jaEero SomervuorinouseeTyler Redenbachinlaitaan ja sitä mukaaMika PartanensiirtyyJoakim Erikssoninketjun laitaan.Niko Piiparinenottaa komentoonsa ketjun, jonka laidoilla nähdäänSiim LiivikjaRoope Talaja.
Perjantaina jäätävästi pelanneen maalivahti Joni Ortion haastattelun pääset katsomaantästä.
Kokoonpano
Maalissa
31 Joni Ortio
Varalla
30 Mika Norja
Kentälliset
16 Ville Peltonen – 91 Tyler Redenbach – 33 Eero Somervuori
26 Toni Söderholm – 49 Kyle Klubertanz
39 Arttu Luttinen – 10 Joakim Eriksson – 21 Mika Partanen
41 Ilari Melart – 8 Ville Varakas
72 Siim Liivik – 57 Niko Piiparinen – 19 Roope Talaja
15 Mikko Kurvinen – 27 Mikko Jokela
18 Robert Nyholm – 43 Joni Töykkälä – 42 Micke Åsten
67 Kristian Tuohilampi – 47 Juuso Salmi
LIVE-seuranta

Näytä kaikki uutiset