Ilves–IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

Ilves-IFK klo 17.00
IFK päättää kolmen ottelun viikkonsa tänään Ilveksen vieraana Hakametsässä. Stadilaisten viikko on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa, voittosarakkeen näyttäessä puhdasta nollaa. IFK voitti kaksi viikkoa sitten Nordenskiöldinkadulla Ilveksen (6-1) ja sen jälkeen Ässät Isomäellä ja Lukon kotonaan, mutta on hävinnyt sen jälkeiset kolme matsia. Illan isännät puolestaan ovat niistäneet tällä viikolla SaiPan ja Kärpät ja ovat sarjassa kymmenentenä, petolauman löytyessä viidenneltä sijalta. Ilveksen ympärillä on kuohunut viime viikkoina, tämä ei ole kuitenkaan vaikuttanut joukkueen peliesityksiin. IFK:lla on edessään tänään täysi iltapuhde, mitä ei yhtään tee helpommaksi kolmen matsin tappioputki. Ontuva tuomarilinja nosti päätään torstaina, illan puhaltajilla (Jari Levonen-Timo Metsälä) homman pitäisi olla hyvin hallussa.

Pelin henki on tänään selvä ja ärsytetty petolauma lähtee ahnaasti tupsukorvien kimppuun. Hakametsästä kelpaa vain voitto ja kaikki valmistelut on tehty sen eteen. Alivoimapelaaminen on yksi joukkueen tämän viikon teemoista ja torstaina sitä tuli harjoiteltua normaalia enemmän. Ylivoimalla syntyi kaksi maalia, molemmat siniviivalta tulleiden laukauksien ohjauksista. Tulivoimaa löytyy ja illalla nähdään kuinka halukkaasti Ilves-pelaajat syöksyvätIlari Melartinhirmulämärien eteen – se toimikoon mittarina kotijoukkueen voitontahdolle.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentajaPasi Sormunenon tehnyt torstain jälkeen muutoksia kahteen ketjuun.Lennart Petrelltaistelee tänäänSiim LiivikinjaRoope Talajankanssa.Lennuiski paluuottelussaan hattutempun Ilveksen verkkoon ja on tänään rymistelyketjussa, jolta voi odottaa tehoja. TaitavaPatrick O`SullivantuleeJoakim EriksoninjaMarkus Granlundinvitjaan. O´Sullivan antoi myrskyvaroituksen laukauksestaan tiistaina ja on tänään ylivoimalla laukojan paikalla. Muuten mennään samoilla.

Jengin näettästä.

Ottelusta sivussa

Joel Perrault, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Toni Leinonen, Joni Töykkälä, Thomas Nykopp, Kyle Klubertanz, Juuso Salmi (pelikielto) ja Niko Piiparinen.

Ottelun selostus klo 16.45 alkaen

Studiossa sähisevät omalla värikkäällä tavallaanHarri Hinkkanensekä IFK-legendaMatti Hagman. Selostus Metron taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradioa pääset kuuntelemaantäältä.

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.

Näytä kaikki uutiset