JYP-IFK –matsin ennakko ja kokoonpano

JYP – IFK klo 18.30IFK päättää kolmen ottelun viikkonsa tänään Jyväskylässä. Viikon molemmat matsinsa klaarannut petolauma on tänään tiukan paikan edessä, sillä vastassa on levännyt kotijoukkue, joka on voittanut stadilaiset kauden kahdessa aikaisemmissa kohtaamisissa. JYP haki Nordenskiöldinkadulta pisteet maalein 5-2 ja oli kotonaan parempi 5-1 –lukemin. Ehkä juuri tämän vuoksi hurrikaanipaita valitsi IFK:n vastustajakseen tammikuun tasaukseen, sillä kuudentena oleva JYP laski tämän tuottavan parhaimman mahdollisen tuloksen sekä taloudellisesti että pisteiden valossa. Neljäntenä oleva petolauma on seitsemän pistettä jyväskyläläisiä edellä ja juuri näillä keskinäisillä otteluilla ratkaistaan paljolti kuuden parhaan joukkueen sijoituksia. Tänään pelataan sarjapisteistä ja haetaan samalla ennakkoasetelmia viikon päästä pelattaviin tasausotteluihin.
Kotijoukkueella on tänään hienoinen etulyöntiasema, sillä se pelasi edellisen kerran tiistaina Lahessa, jossa Pelicans kaatui 4-2. IFK otti eilen 2-0 –voiton Bluesista ja ottelun lopussa oli havaittavissa, että joukkue säästeli vähän perjantaille – tänään on kuitenkin se viikon kovin peli. Kotijoukkue tulee alussa kovaa ja siihen IFK:n on pystyttävä vastaamaan. Sen jälkeen katsotaan mihin suuntaan peli lähtee rullaamaan.
Kokoonpano
IFK:n päävalmentajaPetri Matikainenjatkaa samoilla miehillä mutta on tehnyt muutoksia ketjuihin. Joulun jälkeen petolaumaa reppuselässä kantanutPetteri Wirtanen”huilaa” tänään ja siirtyy pois ykkösnyrkin keskeltä ja saa laitureikseenMiikka TuomaisenjaMicke Åstenin. Eilen kokoonpanoon palannutMikael Granlundpuolestaan ottaa paikanJanne PesosenjaKimmo Kuhdankeskellä.Tyler Redenbachhyökkää tänäänErkki RajamäenjaEero Somervuorenkanssa ja liekeissä olevaLiivikinketju jatkaa entisellään.
Pakkiparit pysyvät samoina,Dennis Endrasjatkaa maalilla jaMika Norjaluukulla.
Ottelusta sivussa
Markus Granlund, Markus Kankaanperä, Niklas Huovila, Ville Peltonen, Turo Järvinen, Mikko Vainonen, Mikael Paunio, Juuso Riksman, Miihkali Teppo, Aki Kivelä, Christian Silfver, Juuso Salmi, Niko Piiparinen, Jan Lundell ja Kristian Tuohilampi.
IFK:n jengin näettästä.
Ottelun selostus
JYP-matsiHarri ”Kettu” Hinkkasenselostamana Metro FM:llä klo 18.30 alkaen. Pre-Game Show alkaa 15 minuuttia ennen matsin alkua ja pelin jälkeen kuultavissa pelaajahaastatteluja.
Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissäwww.metrofm.fi
Huom! Matsi on katsottavissa URHOtv:n nettilähetyksenä ja pääset tilaamaan sentästä.
Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset