JYP – IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

JYP – IFK klo 17.00Tammikuun tasauksen toinen osaottelu pelataan tänään Jyväskylässä. Isäntäjoukkue kävi hakemassa Stadista kolme pistettä perjantaina ja tänään IFK lähtee maksamaan kalavelkoja hurrikaaneille. Perjantain ottelun kulminaatiopiste oli vieraiden alivoimamaali, joka syntyi heti IFK:n 1-2 –kavennuksen jälkeen. Petolauma painoi päälle otteluun loppuun asti ja jatkaa samalla vaihteella siitä, mihin eilen jäätiin.
IFK:n faniryhmä on antamassa tänään tulitukea ja sitä kyllä tarvitaan, sillä odotettavissa on kova lauantai-illan taistelumatsi.
Liivik: ”Otetaan sieltä kolme pojoo ja tullaan Stadiin takaisin”
IFK:n ärhäkkäSiim Liivikpalkittiin perjantain matsissa sekä Parhaimpana että Nälkäisimpänä IFK-pelaajana. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Liivikin viesti oli lyhyt mutta sitäkin ytimekkäämpi.
– Jyppi pelas hyvin ja me päästettiin ehkä vähän turhasti ne johtoon siinä ekassa erässä. Meillä oli kuitenkin hyviä paikkoja laittaa kiekko pussiin mutta ei pystytty tänään siihen. Tää peli on nyt unohdettu ja lähdetään huomiseen puhtaalta pöydältä, otetaan sieltä kolme pojoo ja tullaan Stadiin takaisin, Liivik sanoi määrätietoisesti HIFK-TV:nmatsihaastattelussa.
Kokoonpano
IFK:n päävalmentajaPetri Matikainenherättelee joukkuetta kokoonpanomuutoksilla. ”Petun” statement tähän otteluun on ykkösnyrkkiNyholm-Liivik-Pöysti, jonka kova työnteko toimii tänään koko joukkueen sytyttäjänä. TyöteliäsJanne PesonensiirtyyGranlundinveljesten laitaan jaEero SomervuoripuolestaanTyler Redenbachinketjuun, jonka toisella puolella kiitääKimmo Kuhta. IFK:n luottomiesPetteri Wirtanenon tänään puolustavammassa roolissaErkki RajamäenjaMicke Åsteninkanssa.
Myös alakertaan on tehty muutoksia.Toni Söderholminparina nähdään tänäänKristian Tuohilampija torjuntavastuun kantaaMika Norja. Tiistaina 600 liigamatsia täyteen saanutJan Lundellon luukkuvahtina ja huilivuorossa tänään onDennis Endras.
Ottelusta sivussa
Markus Kankaanperä, Niklas Huovila, Ville Peltonen, Turo Järvinen, Dennis Endras, Mikko Vainonen, Miikka Tuomainen, Mikael Paunio, Juuso Riksman, Miihkali Teppo, Aki Kivelä, Christian Silfver, Juuso Salmi, Daniel Fernholm ja Niko Piiparinen.
IFK:n jengin näettästä.
Ottelun selostus
JYP-matsiHarri ”Vulpes vulpes” Hinkkasenselostamana Metro FM:llä klo 17.00 alkaen. Pre-Game Show alkaa 15 minuuttia ennen matsin alkua ja pelin jälkeen kuultavissa pelaajahaastatteluja.
Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissäwww.metrofm.fi
Huom! Matsi on katsottavissa URHOtv:n nettilähetyksenä ja pääset tilaamaan sentästä.
Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset