Kärpät–IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

Kärpät-IFK klo 18.30IFK ja Kärpät ovat tänään vastakkain tällä kaudella ensimmäistä kertaa ja heti huomenna toisen kerran Nordenskiöldinkadulla. SM-liigan alkuun haetaan tunnelmaa back-to-back –peleillä ja sitä on tänä viikonloppuna tiedossa. Isäntäjoukkue Kärpät on sarjassa yhdeksäntenä, kuusi pistettä kolmantena majailevaa petolaumaa jäljessä. Viikonlopun peleissä on tarjolla kuusi pistettä ja niillä voi tehdä pesäeroa sarjan keskikastiin – tai huonossa tapauksessa pudota itse sinne. Panosta riittää ja eilen Ouluun matkannut IFK lähtee illan matsiin kahden ottelun voittoputkessa. Debyyttinsä stadilaisnipussa tekee NHL-pelaajaStephane Robidas, jonka haastattelun pääset katsomaantästä.
Pelinopeus tai lähinnä sen puuttuminen on ollut tämän kauden puheenaihe ja siinä katseet ovat kohdistuneet linjatuomareihin. Hitaita aloituksia, niiden uusimia ja naurettavia automaattipitkiä ei näe Nuorten SM-liigassa mutta liigassa kyllä. Samaisissa A-nuorten peleissä mailahäirintää on huomattavasti vähemmän, samoin kuin jäähyjä voitetuista kaksinkamppailuista. Pelit ovat vauhdikkaampia ja tilanteita on sitä myöten paljon enemmän. Johtuuko tämä sitten paljon puhutusta ”kotiyleisön paineesta” vai tiukemmasta ohjeistuksesta. Pointti on kuitenkin se, että vauhdikas liigapeli on kaikkien etujen mukaista.
Kokoonpano
IFK esittelee ottelussaStephane Robidas´n, joka tuleeToni Söderholminpakkipariksi. Muuten mennään samoilla kentällisillä kuin torstaina Nordenskiöldinkadulla.
Joni Ortiojatkaa tolppien välissä,Mika Norjapalaa luukulle.
Jengin näettästä.
Ottelusta sivussa
Joel Perrault, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Toni Leinonen, Joni Töykkälä, Juuso Salmi, Kyle Klubertanz ja Niko Piiparinen.
Ottelun selostus klo 18.15 alkaen
Stadin Kehäkettu,Harri Hinkkanenselostaa ottelun Metron taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradioa pääset kuuntelemaantäältä.
Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.

Näytä kaikki uutiset