logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kauden toinen IFK Magazine

Tämän kauden toinen IFK Magazine on ilmestynyt.

Hallihanke on tietysti laajasti käsitelty. Mukana ovat niin Nordiksen vanhentuminen nykytarpeisiin, uuden paikan vaatimukset, projektin kokonaisuus ja siinä areena erikseen sekä aikataulumahdollisuudet.
Liigajoukkueesta esillä ovat mainiosti pelannut maalivahti Joni Ortio, koko alkukauden toipilaana ollut ja vihdoin mukaan päässyt Joël Perrault sekä taistelijana yleisön suosikkien joukkoon noussut Roope Talaja. Joakim Eriksson selvittää aloittamisen yksityiskohtia, ja valmennuksesta esillä on Antti Pennanen.

Perinnepuolella mukana on suuruuden luojan Göran Stubbin hankalat alkuvuodet jääkiekkojaoston puheenjohtajana, Esa Tikkasen vaiheet NHL:ssä ja Iiro Järven rooli Pelaajayhdistyksessä ja ura IFK:ssa.

Lehdestä löytyvät jutut myös ranskalaissuomalaisesta junioripelaajasta Sami Tavernierista, monivuotisesta kuuluttajasta Mikke Stenbergistä, pitkän linjan fanista Arttu Harkista, fanien tifoista ja myyntijohtaja Markku Makkosen kahdesta roolista.

IFK Magazinen voi ostaa hallilta KSB:n myyntitiskeiltä tai hyvin varustetuista Lehtipisteistä. Sen voi myös tilata Bookersilta.

Näytä kaikki uutiset