logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

KOFF ja IFK jatkavat yhteistyötään

Pohjoismaiden vanhin panimo Sinebrychoff ja SM-liigan jääkiekkojoukkue Helsingin IFK jatkavat sponsorointiyhteistyötään. Yhteistyön jatkosopimus tehtiin lokakuun lopulla. Sinebrychoff ja 115 vuotta täyttävä IFK ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1985 eli jo 27 vuotta.

”Yhteistyö Sinebrychoffin kanssa alkoi jo kaudella 1985 – 1986 virvoitusjuomanäkyvyydellä pelipaidassa. KOFF I tuli vahvasti peliasuun kaudelle 1988 – 1989. Uudella sopimusjaksolla yllämme Sinebrychoffin kanssa 30 vuoden mittaiseen yhteistyöhön, mikä hakee vertaistaan suomalaisessa urheiluelämässä. Yhteistyö on ollut heti alusta asti merkittävää ja näkyvää. Selvää on, että tällainen vahva, kestävä yhteistyö on antanut ja antaa mahdollisuuden IFK:n pitkäjänteiseen kehittämiseen,” IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen kertoo.

Vuodesta 1988 IFK:n paidoissa on lukenut KOFF, ensin ykkösolut ajan markkinointisäännösten mukaan. Kuten KOFF juomateollisuudessa on IFK edelläkävijä omalla sarallaan.

”IFK on vahvasti kaupunkilainen ja ennen kaikkea stadilainen. Sitä samaa mitä KOFF on edustanut alkuperältään. Vaikka KOFF liittyy Sinebrychoffin historian kautta pääkaupunkiseutuun, se ei ole vain helsinkiläisten olutmerkki vaan se on aina ollut kehittämässä koko suomalaista kulttuuria ja olutkulttuuria. Yhteistyö on muutakin kuin vain logonäkyvyyttä paidassa, lajin suosion myötä yhteistyötämme on ollut helppo jalkauttaa niin kuluttajille, sidosryhmille kuin omalle henkilökunnallemmekin,” Sinebrychoffin markkinointijohtaja Kirsi Räikkönen kertoo.

Hyvin pelattu jääkiekko ja oikein tarjoiltu olut – elämyksiä molemmat, suomalaisten makuun molemmat.

Näytä kaikki uutiset