Maailman paras WLAN – verkko Nordiksella.

​Hallin vierailijoille toteutettavia lisäarvoja haluttiin rakentaa, kun Nextmesh ilmoitti halukkuudestaan tulla kumppaniksi. HIFK:lla ja Nextmesh:llä oli yhteistyössä motiivina vierailijakokemuksen parantaminen. Näin ollen Nordis on vanha ja perinteinen halli, mutta siitä on tullut modernein tietoliikennepalveluiden suhteen.Olemmekin näin ollen ainoa halli Suomessa, josta löytyy koko hallin kattava ja yleisöä tehokkaasti palveleva kokonaisuus, veloituksetta. Uudenlainen itseorganisoituva verkko osaa ottaa huomioon käyttäjien vaihtelevat datasiirtotarpeet, jotta elämänne sivustoilla olisi sujuvampaa.
”Itseorganisoituvuutensa ansiosta laajojenkin WLAN-ympäristöjen luominen on edullista ja vaivatonta NextMesh-tukiasemilla ja näin ollen WLAN-ympäristömme on mahdollista asentaa kaikkialle.” kertoo yrityksen markkinointi- ja myyntijohtaja Jari Mattila.
Nettiyhteyden tuottaa HIFK:n hyvä yhteistyökumppani ja operaattori ELISA.
Näinä päivinä myös verkkojen turvallisuusasiat ovat tulleet entistä tärkeimmiksi joten senkin puolesta Nextmesh on se oikea vaihtoehto. 2048 bit PSK sekä VPN -salaukset takaavat mielenrauhan siirtäessäsi arvokkaita tietojasi Nextmesh-tukiasemilla luoduissa verkoissa.
Vieraillessasi pelissä, valitse siis puhelimellasi / päätelaitteella HIFK GUEST nimeä kantava verkko niin surffaat vieraanamme turvallisesti ja täysin ilmaiseksi.

Näytä kaikki uutiset