Mathieu Perreault saapui Stadiin

Kanadalaishyökkääjä Mathieu Perreault saapui hallille myöhään torstai-iltapäivänä. Perreault katseli vähän ympärilleen, vaihtoi muutaman sanan johdon kanssa ja hyppäsi A-junnujen kanssa jäälle.

– Lento oli yötä vasten ja sain nukuttua hyvin, nyt menen vähän luistelemaan, että saan jalat liikkeelle. Sen jälkeen yritän pysyä hereillä, että pääsen uuteen rytmiin kiinni. Huomenna takaisin hallille ja tapaamaan jätkät, Perreault sanoi samalla kun puki varusteita päälle.

Stadiin saapuminen Kanadasta on hyppy tuntemattomaan ja Perreault kertookin tehneensä hieman selvitystyötä etukäteen.

– Olen jutellut muutaman kaverin kanssa ja tutkinut liigaa ja joukkuetta netistä. Montrealissa satoi lunta kun lähdin, joten varsin tutulta näyttää, Perreault naurahti.

Sopeutumista ja joukkueen systeemin oppimista tulee helpottamaan se, että joukkueessa on ennestään yksi tuttu pelaaja.

– Tiedän jotain pelaajia nimeltä, mutta Joël Perrault on tuttuni Montrealista ja olen tavannut Stephane Robidas´n. Tiedän liigan olevan fyysinen ja pelaajien pelaavan todella kovaa ja se sopii minulle hyvin, sillä olen kovasti töitä tekevä pelaaja. Olen innoissani täällä olemisesta.

Pelaajana Perreault määrittää olevansa yksinkertaisesti hyökkääjä, unohtamatta kovaa asennetta.

– Pidän hyökkäämisestä ja olen tehnyt pisteitä joka paikassa missä olen ollut ja toivottavasti onnistun siinä täälläkin. Mennessäni jäälle näytän muillekin, että teen paljon töitä auttaakseni joukkuetta voittamaan, Perreault sanoi ja lähti kävelemään kohti Elisa Areenan jäätä.

Näytä kaikki uutiset