Movember is here

Marraskuu ja kalapuikot. Siinä tiivistettynä tulevan kuukauden agenda. Viiksien kasvatus alkaa tänään ja ensi viikon maajoukkuetauon jälkeen tuloksista pääsee ensi kerran kunnolla nauttimaan. Ainakin julkisesti, sillä pelit jatkuvat 15.11.

IFK:n Siim Liivik ja Joni Ortio polkaisivat seuran osalta kampanjan käyntiin alkuviikosta. Kaksikko oli groomattavana ja poistuivat parturiliikkeestä siloposkina. Jenkkityyliseen parranajoon kuului; pisimpien partakarvojen leikkaus trimmerillä, kuuma pyyhe kasvoille hautumaan ja sen jälkeen höylällä loput pois.

Partakarvojen lähdön myötä poistettiin mahdollisuus varaslähtöön. Molemmat olivat fiiliksessä kampanjasta ja Simo toivoikin erityisesti Toni Söderholmin lähtemistä mukaan. Joni Ortion tavoitteena on mestarivalmentaja Antti Muurisen viikset ja nähtäväksi jää, kuinka lähelle – tai kauas – kuukaudessa pääsee.

Videossa näkyy myös Ortion uusi maski, joka duunattiin Movemberia varten. Maski on tänään Ortion päässä – onhan tänään pelipäivä ja marraskuu.

Lahjoita Ortsalle

Lahjoita Simolle

Kaikki lahjoitukset ohjataan suoraan Syöpäsäätiölle eturauhassyövän tutkimukseen.

Näytä kaikki uutiset