Pelicans – IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

Pelicans – IFK klo 18.30IFK matkaa runkosarjan neljännellä kierroksella Pelicansin vieraaksi Lahteen. Perjantai-illan matsi viime vuoden hopeajoukkueen kotiluolassa on omiaan sytyttämään stadilaiset – vähän erilailla kuin SaiPa tiistaina. Pelicans otti tiistaisen Ilves-tappion jälkeen nokkiinsa ja haluaa päästä voittojen tielle IFK:n kustannuksella. Suomen Chicagossa on tänään viikonlopun kohokohta ja petolaumalla on tiedossa täysi iltapuhde Isku Areenalla.
Kotijoukkueella on tältä kaudelta vain yksi voitto, sekin rankkareilla Bluesia vastaan ympäripyöreässä liiga-avauksessa jaKai Suikkasensuojatit hakevat ahnaasti ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan. Petolauma puolestaan aloitti kauden voittamalla Stadin derbyn ja ottamalla sen jälkeen käkättimeen Bluesilta ja SaiPalta. Tänään on hyvä mahdollisuus kääntää kurssi ja sitä jengi lähtee Lahesta tavoittelemaan.
Päivän odotetuin uutinen liittyyLennart Petrellinpelaamiseen. Torstaina joukkueeseen liittynyt Petrell ei ole vielä pelaavassa kokoonpanossa.
Seuraa häntä
IFK:n huipputaitavaMarkus Granlundpelaa tänäänJoakim Erikssoninlaiturina, yhdessäEero Somervuorenkanssa. Sentteripeliin liigatasolla totuttelevaPikku Gpääsee tänään entistä hyökkäävämpään rooliin laiturina ja tulee olemaan piikkinä pelikaanien lihassa.
Kokoonpano
IFK:n nippu on mennyt tiistain kompuroinnin jälkeen uusiksi. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtavaTyler Redenbachsaa laidoilleenVille PeltosenjaKimmo Kuhdan. Ykkösnyrkkiä komppaaJoakim Erikssoninketju, jonka laidoilla vauhtia pitävätMarkus GranlundjaEero Somervuori. Nuori taitosentteriNiko Piiparinenpääsee hyökkäämäänArttu LuttisenjaIiro Pakarisenkanssa. Vastustajan ykköstä lähtee nollaamaanJoni Töykkälänketju, jonka laituritRoope TalajajaToni Leinonenpystyvät tehokkaaseen karvauspeliin ja kiekonriistoihin.
Alakerta jatkaa entisellään, kiekkoja pysäytteleeJoni Ortio.
Jengin näettästä.
Ottelusta sivussa
Joel Perrault, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Robert Nyholm, Lennart Petrell, Ilari Melart (pelikielto), Micke-Max Åsten, Thomas Nykopp, Juuso Salmi (pelikielto)ja Siim Liivik (pelikielto).
Ottelun selostus klo 18.15 alkaen
Harri Hinkkanen ja Matti Hagman selostavat ottelun Metron taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradioa pääset kuuntelemaantäältä.
Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaantäältä.
Tulospalvelu

Näytä kaikki uutiset