TPS–IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

TPS-IFK klo 17.00

Stadilaiset päättää kolmen ottelun viikkonsa tänään Turussa. Ässät ja Lukko ovat jo jääneet petolauman jalkoihin ja tänään on tarjolla länsirannikon tripla. Oman mielenkiintonsa ottelulle antavat maalivahtiJoni Ortiontulikaste kasvattajaseuraansa vastaan Turussa ja uusien hankintojenSean BergenheiminsekäPatrick O`Sullivanindebyytti IFK-paidassa. Jobinpostia tulee puolestaan siinä määrin, ettäLennart Petrellei pelaa tänäänkään.

IFK on voittanut neljä edellistä matsiaan ja on liigan neljännellä tontilla, matkaa sarjakärkeen on 5 pistettä. Illan vastustajalla on runkosarjan kuudesta pelistä kolme pistettä, mitkä ovat kaikki tulleet kotoa: HPK:lta piste ja JYPiltä kaksi.Pekka Virransuosima kiekkokontrolli on helpompi toteuttaa isossa kotikaukalossa ja siinä on IFK:lla omat haasteensa, jengin peli kun on rakennettu pieneen kaukaloon. Virta on myös yksi liigan kovimpia tuomareiden hiillostajia, tänään puhaltavaJari Levonenei tosin ole vietävissä, toisin kuin moni muu.

Lauantai-ilta, kotiyleisö janoaa ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan ja mikäpä olisi makeampaa kuin tehdä se juuri IFK-pelissä. Panos-tuotos on kohdallaan: häviämisen ymmärtävät kaikki tietoisella tasolla, voitto pelastaisi paljon mollivoittoista kauden alkua.

IFK on kovan paikan edessä, onneksi tulitukea on tiedossa kannattajilta, jotka järjestävät laajamittaisen Fanimatkan Turkuun. Karavaani starttaa länttä kohti iltapäivällä ja HK Areenassa on meteliä ja kannustusta tiedossa.

Kokoonpano

Valmennusjohto on tehnyt muutoksia jengiin torstain kotivoiton jälkeen.Patrick O`Sullivantulee ykkösnyrkin oikeaan laitaan jaSean BergenheimJoni Töykkälänketjun vasempaan laitaan. O´Sullivan pelaa numerolla 89 ja Bergenheim 84.

Torstaina toiseen erään hypännytJoni Ortiojatkaa tolppien välissä.

Näytä kaikki uutiset