logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Alivoima yski jälleen

IFK paransi perjantaista, mutta maalit jäivät tekemättä.

Kauden toinenkin paikallispeli päättyi IFK:n tappioon, kun Jokerit voitti Tikkurilassa pelatun European Trophyn ottelun 4-0. Vierasjoukkue teki kaikki maalinsa ylivoimalla.

IFK paransi peliään perjantaista, mutta ehjää 60 minuutin esitystä ei vielä saatu kasaan.

– Saimme kahteen erään tasonnoston eilisestä pelistä, mutta kaveri iski ylivoimalla. Alivoimapeli on edelleen ongelma, seuraavan kahden viikon aikana se laitetaan kuntoon, päävalmentaja Raimo Summanen kommentoi.

Paikka European Trophyn lopputurnauksessa jäi haaveeksi. Jäljellä on vielä kaksi ottelua, jotka pelataan ensi viikolla Saksassa. Niiden jälkeen alkaa kuvioiden hienosäätäminen liigakauden avaukseen.

– European Trophyn matsit ovat olleet hyviä meille. Olemme päässeet pelaamaan kovia pelejä. Olemme tehneet kokeiluja kokoonpanon kanssa ja Saksassa niitä päästään tekemään vielä lisää.

Liigan alkuun on vajaat kaksi viikkoa. Elokuussa joukkue on treenannut kovaa ja nyt pelaajien fysiikkaa aletaan virittää huippuunsa.

– Joukkuetta aletaan nyt tuoda askel kerrallaan iskuun. Levon suhdetta rasitukseen kasvatetaan tästä eteenpäin, Summanen kertoi.

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset