logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Corey Elkins palaa kokoonpanoon huomenna

Iiro Pakarisen pelikunto selviää ottelupäivänä.

Lähes kuukauden sivussa peleistä ollut keskushyökkääjä Corey Elkins palaa kokoonpanoon huomisessa kotiottelussa Bluesia vastaan. Takana on pitkä kuntoutus ja mies on täynnä virtaa. Oman joukkueen pelien katsominen Nordiksen lehtereiltä ei ollut herkkua.

– Oli tuskallista katsoa, kun joukkueella on ollut vaikeaa. Nyt on hyvä fiilis, kun pääsee takaisin peleihin, Elkins kertoo.

Kuntoutusjakso ei ole mitään lepoa, vaan ankaraa työntekoa. Elkins painoi hommia joka päivä, sillä loukkaantuminen ei estänyt luistelemista.

– Vedimme todella hyviä harjoituksia Janne Hännisen johdolla. Enpä tiedä, olenko ollut näin hyvässä luistelukunnossa koskaan.

Pelaaja on aina mieluummin kaukalon puolella, mutta joskus tekee hyvää seurata oman joukkueen pelejä katsomosta. Pelin tarkkaileminen lintuperspektiivistä voi olla hyödyllistä.

– Jotkut tilanteet näkee paremmin ylempää ja niistä voi oppia jotain, mikä kehittää omaa peliä. Silloin voi vähän opiskella peliä, mutta kaikkea aikansa. Nyt olen innoissani, että pääsen takaisin peliin.

Lauantaina loukkaantuneen Iiro Pakarisen tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan. Hänen pelikuntonsa ratkeaa keskiviikon aikana.

IFK kohtaa Bluesin keskiviikkona 2.10. kello 18.30 alkaen. Lippuja otteluun myy Lippupalvelu.

Näytä kaikki uutiset