live
0-0

Edessä kauden toinen kotimatsi

IFK:n vieraaksi saapuu illalla viime kauden mestarijoukkue Ässät.

IFK lähtee jahtaamaan Liigakauden avausvoittoaan tänä iltana kotipelissä Ässiä vastaan. Kotijoukkue saa kauan kaivatun vahvistuksen hyvin todennäköisesti kokoonpanoon, sillä kapteeni Ville Peltonen on täydessä pelikunnossa. Lopullinen päätös Peltosen pelaamisesta tehdään aamupäivällä.

IFK on aloittanut Liigakauden kahdella tappiolla. Joukkue vietti maanantaina vapaapäivää ja on tiistaiaamusta lähtien valmistautunut tämän illan otteluun päävalmentaja Raimo Summasen johdolla. Illalla selviää, nappaako IFK kauden avauspisteet ja se, jatkuuko Roope Talajan (kuvassa) vahva vire Ässät-peleissä. Viime kauden otteluissa porilaisia vastaan Talaja teki neljä maalia.

Ässät voitti avauspelissään Lukon kotikaukalossa, mutta hävisi lauantaina TPS:lle vieraissa. Ässien riveissä pelaavat IFK-kasvatit Juuso Riksman ja Niklas Hagman ja puolitoista vuotta sitten IFK:ssa piipahtanut Tuomas Huhtanen.

Kolmen viime kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet 13 kertaa. Ässät on ollut hieman vahvempi ja on voittanut peleistä kahdeksan.

Loukkaantumisten takia IFK:lta ovat varmuudella sivussa hyökkääjät Corey Elkins, Trevor Gillies ja Petr Stloukal sekä puolustajat Juuso Salmi ja Mikko Kurvinen. Joukkueen kokoonpano julkaistaan noin kello 12.00.

Ässiltä sivussa on loukkaantumisen takia puolustaja Tapio Sammalkangas.

Ottelun selostuksen voit kuunnella Metro FM:ltä, äänessä ovat Harri Hinkkanen ja IFK-legenda Matti Hagman.

Ottelu alkaa Nordiksella kello 18.30. Lippuja myy Lippupalvelu. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Näytä kaikki uutiset