logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Elkins: “Periksi ei saa antaa”

IFK kohtaa illalla vieraspelissä Jokerit.

Lähiaikoina hyvässä vireessä ollut IFK kohtaa tänään vieraissa Jokerit. Odotettavissa on kovatasoinen paikalliskamppailu. IFK on hävinnyt tällä kaudella joukkueiden kaksi aikaisempaa kohtaamista Liigassa ja tänään tilannetta lähdetään kääntämään toiseen suuntaan.

IFK:n hyökkääjä Corey Elkins käväisi torstain aamujäiden jälkeen kertomassa jengin fiiliksistä paikallispelin alla.

– Vedimme tänään hyvät treenit ja illalla mennään vielä nauttimaan illallista yhdessä. Huomenna on sitten vielä yhdet valmistavat treenit illan ottelua varten.

– Vastassa on nopea ja vahva joukkue, joten meidän täytyy olla kaikilla osa-alueilla valmiina, yhtään ei saa antaa periksi.

Elkins on ollut erittäin tyytyväinen joukkueen tekemiseen viime aikoina. Joukkue onkin hänen mukaansa täysin valmiina huomiseen koitokseen.

– Olemme onnistuneet ottelusta toiseen parantamaan peliämme ja kokonaisuus näyttää hyvältä. Hyökkäyspään vaikeutemme ovat pikkuhiljaa poistuneet ja olemme alkaneet löytää keinoja, millä kiekkoja saadaan maaliin asti. Varsinkin puolustuspäässä olemme pelanneet erittäin hyvin.

– Ville Husso on pelannut uskomattoman hienosti tolppien välissä ja pitänyt meitä monessa vaikeassakin paikassa pystyssä, Elkins kehui nuorta joukkuetoveriaan.

Kiekko tippuu jäähän Ilmalassa klo 18.30. Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Näytä kaikki uutiset