logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Ensimmäinen jakso päätökseen tänään

SaiPa-IFK klo 18.30.

IFK pelaa tänään viimeisen ottelun ennen maaottelutaukoa sarjakolmosen vieraana Lappeenrannassa. Voitokkaasti tauolle lähteminen on jokaisen joukkueen tavoitteena, tänään stadilaisten savotta Kisapuistossa on poikkeuksellisen haastava. Hyvän syksyn pelannut kotijoukkue haluaa pistää kruunun ensimmäiselle jaksolle voittamalla IFK:n täyden kotiyleisön edessä. SaiPa on rankattu selkeäksi ennakkosuosikiksi ja kahdessa viime peleissä maaleitta jääneen IFK:n oljenkorsi onkin avausmaalin tekeminen. Petolauma on huomattavasti vaarallisempi johtoasemassa ja mikäli joukkue onnistuu kestämään SaiPan alkurynnistyksen ja tekemään tärkeän vierasmaalin, siirtyy paine toiseen päätyyn.

Lauantai-illan matsin lähtökohta tuo mieleen keväisen Villi kortti –kierroksen toisen osaottelun. SaiPa oli voittanut Stadissa ja koko Kisapuisto odotti rantapallot kädessä IFK:n lähettämistä kesälomalle. ”Pakkovoitto” jäi ottamatta ja petolauma palasi himaan isäntien päänahat kainalossa. Kaikki lähtee asenteesta.

IFK hävisi perjantaisen paikallispelin Espoossa, harjoitteli aamulla kevyesti Nordenskiöldinkadulla ja lähtee iltapäivällä kohti itärajaa. Normaalilla aikataululla bussikuski joutuisi ajamaan nilkka suorana, kahden TV-pelin vuoksi ottelu pelataan iltapelinä, mikä karsii valmistautumiseen liittyvää kiirettä ja antaa paremmat lähtökohdat vaikeaan otteluun.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Raimo Summanen on tehnyt muutoksia kokoonpanoon ja nostanut eilisen matsin jälkeen pelaavaan jengiin Austin Blockin ja Miihkali Tepon. Jenkkihyökkääjä tulee Niko Piiparisen johtaman ketjun laitaan Trevor Gilliesin paikalle ja Teppo ruotsalaispuolustaja Oscar Eklundin paikalle. Eklund pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa loukkaantumisen jälkeen, ja huilaa tänään suunnitellusti. Ykkösnyrkki on tänään muodossa Leinonen-Elkins-Somervuori.

Ottelun selostus

Stadin oma kultakurkku Harri Hinkkanen vauhdissa Metron taajuuksilla klo 18.20 alkaen.
Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz).

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset