logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

European Trophy 2013

European Trophy 2013 starttaa tapansa mukaisesti elokuun puolessa välin ja mukana jatkavat samat 32 joukkuetta, seitsemästä eri maasta. Lopputurnaus, The Red Bulls Salute, pelataan joulukuun puolessa välin ja palkintorahaa on jaossa kaiken kaikkiaan 390 000 euroa.

– Olemme iloisia, että meillä on kasassa samat, vahvat joukkueet. Turnausta voidaan pitää kovimpana koko eurooppalaisessa jääkiekossa, sanoo turnauksen johtaja Bo Lennartsson.

Joukkueet jatkavat omissa divisioonissaan, vaihtaen ainoastaan pelipaikkoja. Viime kaudella Sveitsissä kohdatut joukkueet tulevat syksyllä Stadiin ja IFK puolestaan pelaa vierasottelunsa Ruotsissa ja Saksassa.

– Turnaus ei ainoastaan kehitä joukkueita ja kasvata niiden myyntituottoja, vaan rakennamme pitkäaikaisia suhteita joukkueiden välille positiivisten ja mielenkiintoisten ajatusten vaihtamisen kautta. Olemme keskusteluyhteydessä myös monien muiden maiden joukkueiden kanssa, mikä helpottaa päivittäistä jääkiekon kehittämistä seuratasolla Euroopassa, määritteli Lennartsson.

Läntisen Divisioonan joukkueet

IFK, Jokerit, Färjestad BK, Frölunda Indians, Adler Mannheim, ERC Ingolstadt, ZSC Lions ja EV Zug.

European Trophyn kotisivut

Näytä kaikki uutiset