logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Game 5

Tappara – IFK klo 18.30

Puolivälierien viides ottelu pelataan tänään Tampereella. IFK otti maanantaina Nordenskiöldinkadulla ensimmäisen kiinnityksen luvuin 3-2 ja lähtee hakemaan toista peräkkäistä voittoaan kirvesrinnoista. Päävalmentaja Raimo Summanen on haastanut Tapparan liikkeen pelitavan lisäksi vaihtelemalla pelaajia jokaiseen otteluun, ja kahdessa viimeisessä matsissa IFK on ollut aktiivisempi iskemällä tasakentällisin viisi maalia Tapparan kolmea vastaan. Edes hakametsäläinen puutavara kainalossa ei ole pysäyttänyt stadilaisten menoa ja joukkue on päässyt pelaamaan enemmän ja enemmän pakkopeliä.

Ottelusarja on Tapparalle 3-1, kiitos kirvesrintojen tehokkaamman ylivoimapelin. Kahdessa edellisessä matsissa Tappara on tehnyt yhteensä kaksi ylivoimamaalia. Niistä toinen riitti voittoon lauantaina. Stadilaisten ensimmäinen ylivoimamaali vapauttaa pelaamista entisestään ja mikäli joukkue pääsee iskemään tänään avausmaalin ja vielä ylivoimalla, on Tappara ahtaalla – varsinkin, kun IFK:n alivoima on parantunut ottelu ottelulta.

Maanantaisen pelin loppusummerin soitua alkoi IFK:n maalilla torikokous. Ottelun voittanut IFK sai toki konsensuksen mukaisesti loppukahinoista yhteensä 64 jäähyminuuttia Tapparan 27 minuuttia vastaan. Matsi tuomioineen on vettä sillan alla ja tänään kaikki energia kohdistuu pelaamiseen ja voittamiseen. Selkä seinää vastaan pelaaminen sopii petolaumalle, joka on selvittänyt playoffseissa jo kaksi kuolemanottelua, ja löytänyt oman tasonsa vaikeuksien kautta. Tapparalle puolestaan tilanne on uusi, edessä on ottelu mitä ei voi hävitä.

Maanantain matsin jälkeen haastattelussa ollut Markus Granlund kertoi nauttivansa pelaamisesta tiukassa paikassa ja tänään sellainen on edessä. Tulitukea tulee myös katsomosta IFK-kannattajien värjätessä toisen päädyn punaiseksi. Odotettavissa on huikea taistelu voitosta.

Joukkue veti aamupäivällä viimeistelyharjoituksen Hakametsässä ja lähtee illan otteluun tällä kokoonpanolla.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen ja Matti Hagman vauhdissa Metron taajuuksilla klo 18.20 alkaen.

Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissä www.metrofm.fi

Tulosseuranta

Matsin voi katsoa myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset