logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK Soccer karsii tänään paikasta Ykköseen

Odotettavissa todellinen jännitysnäytelmä.

HIFK-PS Kemi Kings klo 18.30

Hienoa kautta pelaava HIFK:n futisjoukkue pelaa tänään kauden tärkeimmän ottelunsa, kun se saa Sonera Stadionilla vastaansa PS Kemi Kingsin. Kaksiosaisen nousukarsintasarjan ensimmäinen ottelu päättyi tähtirintojen 1–0-vierasvoittoon ja tänään joukkueella on mahdollisuus varmistaa nousu Ykköseen.

Otteluun lisämielenkiintoa tuo nousukarsintasarjan säännöt: HIFK nousee Ykköseen suoralla voitolla tai tasapelillä. Mikäli ottelu päättyy samoihin lukemiin kuin Kemissä (0-1), pelataan 2×15 minuutin jatko-ottelu. Voittaja on jatko-ottelussa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Lipunmyynti

Pääsylippujen hinnat ovat 15 € (pääkatsomo) sekä 10 € (pohjoiskaarre, pyörätuolilla liikkuvat). Alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun täysi-ikäisen henkilön seurassa. Seuratekstiileissä HIFK:n juniorit pääsevät ilmaiseksi pohjoiskaarteeseen, johon sijoitetaan myös kannattajaryhmä Stadin Kingit. Huomatkaa, että kauden 2013 sarjakortit eivät ole tässä ottelussa voimassa. Elmo Sports & Grill (Salomonkatu 17) myy pääsylippuja ennakkoon klo 16.00 saakka.

Sonera Stadiumin portit avataan klo 17.30. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaan reipasta urheiluhenkeä!

Näytä kaikki uutiset