logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

HPK – IFK-matsin ennakko ja kokoonpano

HPK – IFK klo 18.30

Viimeinen viikko ennen maaottelutaukoa polkaistaan käyntiin viikon ainoalla vieraspelillä, kun IFK matkaa Hämeenlinnaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti ja pisteet ovat stadilaisille 8-7. IFK on voittanut kahdesti varsinaisella peliajalla, HPK kerran ja kahdesti Kerho on ollut parempi rankkareilla. Matsit ovat olleet äärimmäisen tasaisia ja tänään haetaan uutta nousua vieraspelaamiseen. Joukkue saa myös tulitukea IFK-faneilta, joita riittää tänään lehtereillä.

Petolauma on tilanteessa, jossa se on joutunut pelaamaan kuuden pisteen pelejä, eikä tämäkään ilta tuo poikkeusta siihen. Kerho on sarjataulukossa pykälän edellä, kahden pisteen turvin, ja tämä on juuri sellainen peli, mikä pitää pystyä klaaraamaan, mikäli havittelee paikkaa kuuden sakissa. Tammikuun tasaus meni stadilaisilta vihkoon HPK:n kanssa ja tänään on hyvä tilaisuus maksella kalavelkoja. Edellisellä Rinkelinmäen reissulla HPK sai hyvän startin ja karkasi kolmen maalin johtoasemaan 21 minuutissa, mikä riitti lopulta voittoon asti.

Ensimmäinen kymppi tulee olemaan tärkeä ja stadilaisilla on suunnitelmissa hypätä heti kuskin paikalle. Toinen tärkeä pointti on onnistuminen ylivoimalla. HPK:n kotialivoima on liigan parasta ja petolauman ylivoimapelaaminen vieraissa ei ole vielä loksahtanut paikoilleen. Näillä eväillä lähdetään kohti illan taistoa.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Raimo Summanen on tehnyt kaksi kokoonpanomuutosta lauantain Kärpät-voiton jälkeen. Torjuntavastuun kantaa tänään Mika Norja, Joni Ortion ollessa huilivuorossa. Maajoukkuepakki Ilari Melart saa tänään parikseen oppi-isänsä Toni Söderholmin, joka tulee lauantaina tärskyn saaneen Martti Järventien tilalle.

Söderholmin mietteitä illan matsista pääset katsomaan tästä.

Ottelusta sivussa

Christian Silfver ja Juuso Salmi,

Loukkaantuneet

Joël Perrault, Kimmo Kuhta, Eero Somervuori, Niko Piiparinen, Kristian Tuohilampi, Martti Järventie, Iiro Pakarinen ja Corey Elkins.

Ottelun selostus klo 18.15 alkaen

Harri Hinkkanen ja Matti Hagman studiossa Metron taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradioa pääset kuuntelemaan täältä.

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset