logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK harjoittelee Jääpuistossa sunnuntaina

Helsingin IFK pitää näytösharjoitukset Rautatientorilla sijaitsevassa Jääpuistossa sunnuntaina 3. maaliskuuta. Koko perheen yleisötapahtuman järjestävät yhteistyössä Vapaa Kierto ja IFK.

Luvassa on kivaa koko perheelle, sillä tapahtuman aikana yleisöllä on mahdollisuus osallistua luistelu- ja kiekkoaiheisiin kilpailuihin. Kaikenikäiset kiekkofanit voivat ilmoittautua taitokilpailuun Jääpuiston edustalla olevassa Vapaa Kierto -teltassa klo 11–12.30 välisenä aikana sekä etukäteen Facebookin sivulla IFK Helsinki.

Taitokilpailun osallistujista 12 arvotaan Facebookin kautta ilmoittautuneiden joukosta perjantaina 1.3. kello 14.00 ja loput 12 osallistujaa arvotaan paikan päällä ilmoittautuneiden joukosta.

Joukkueen harjoitukset alkavat kello 12.00 ja kestävät noin 45 minuuttia, mutta IFK:n pelaajat ovat paikalla kello 14.00 saakka. Siihen asti faneilla on mahdollisuus kerätä nimikirjoituksia ja ottaa kaverikuvia pelaajien kanssa.

Vapaa Kierto -tapahtumateltta aukeaa Jääpuiston edustalla klo 11.00. Teltassa järjestetään muun muassa tarkkuuslauontakilpailu, jossa on mahtavat palkinnot. Alueella on tarjolla myös lämmittävää mehua sekä paistettua makkaraa.

Tapahtuma on avoin kaikille – tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset