logologo
HIFKKärpät
pe 01.03.2024 klo 19:30

IFK – HPK-matsin ennakko ja kokoonpano – Elkins messissä

IFK-HPK klo 17.00

Nordenskiöldinkadulla jatketaan tänään siitä, mihin eilen jäätiin Rinkelinmäellä. IFK nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta maalin päähän ja oli lähellä tasoitusta. Kovasta työstä jäi palkinto saamatta, mikä on omiaan sytyttämään jengin kovaan taisteluun kotiyleisön edessä. Pelillisesti Hämeenlinnassa oli jo playoff-meininkiä ja ottelu erosi paljon normaalista runkosarjan ottelusta, mitä tammikuun tasauksella on alun perin lähdetty hakemaankin. Pelissä oli vauhtia ja kovuutta, eikä pilli soinut joka rasahduksesta. Tuomarinelikko hoiti hommansa hienosti, HPK käytti paikkansa tehokkaammin ja otti tärkeät kolme sarjapistettä kuuden pisteen pelistä. Panosta riittää yhtä lailla tänäänkin – antaa pakkasen paukkua ulkona, Nordenskiöldinkadulla paukkuvat laidat.

IFK esittelee tänään Corey Elkinsin, joka loppujen lopuksi sai waivers-listalla käymisen jälkeen peliluvan eilen illalla. NHL:n alkamisen myötä Elkisin pelaaminen on siirtynyt ja siirtynyt mutta nyt kaikki on valmista ja pelihaluja puhkuva jenkkisentteri on valmiina luistelemaan kotiyleisön eteen.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Pasi Sormunen on tehnyt perjantain matsin jälkeen muutoksia jengiin. Kuumeisen Toni Söderholmin paikan Ville Varakkaan rinnalla ottaa tänään Juuso Salmi. Jenkkihyökkääjä Corey Elkins tekee tänään debyyttinsä IFK-paidassa Jari Sailion ja Toni Leinosen keskellä. Samalla Siim Liivik siirtyy Joni Töykkälän ketjun oikeaan laitaan.

Tolppien väliin palaa Joni Ortio, Mika Norja on luukkuvahtina

Ottelusta sivussa

Toni Söderholm (kuume) Nico Friman, Christian Silfver, Thomas Nykopp ja Kristian Tuohilampi

Loukkaantuneet

Joël Perrault, Mikko Kurvinen, Eero Somervuori, Niko Piiparinen ja Iiro Pakarinen.

Lipunmyynti

Lauantai-illan matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi tästä. Ovimyynti avataan klo 15.00. Punaista på ja hallille – ääntäsi tarvitaan! Junnukorteilla pääsee sisään

Mikäli et pääse mestoille, voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset