IFK saa tänään vieraita Lahdesta

IFK-Pelicans kello 17.00

IFK:n viikon kolmannessa pelissä tulee vastaan Pelicans. Viikko alkoi IFK:lta hienolla kotivoitolla Tapparaa vastaan ja jatkui eilen vieraspelissä Jyväskylässä. IFK oli eilen pitkään kiinni vierasvoitossa, mutta kolmannessa erässä JYP pääsi livahtamaan ohi ja voittoon. IFK:n esitys oli kurinalainen aina kolmannen erän alkupuoliskolle asti, mutta täyttä 60 minuuttia pakka ei pysynyt kasassa.

Joka tapauksessa tauon jälkeen IFK on pelannut terävästi ja lähtee parantamaan jo ennestään hyvää saldoaan lahtelaisjoukkuetta vastaan. Ottelu on IFK:lle ja Pelicansille ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kolmella viime kaudella joukkueet ovat olleet vastakkain 14 kertaa ja IFK on ollut peleissä selvästi niskan päällä. IFK on voittanut otteluista 12. Maaliero on IFK:n hyväksi 56-30. Nordiksella on pelattu kuusi kertaa ja Pelicans on voittanut vain kerran.

IFK:n joukkue saapui Jyväskylästä myöhään viime yönä, kun taas Pelicans pelasi voitokkaasti kotonaan TPS:aa vastaan.

Lahtelaisjoukkue on keikkunut koko alkukauden sarjataulukon kärkipäässä. Vaikka joukkue on voittanut kymmenestä viime pelistään vain neljä, joukkue on edelleen sarjataulukossa kolmannella sijalla.

Kiekko putoaa jäähän kello 17.00. Illan otteluisäntä on Gigantti.

Lippuja peliin myy Lippupalvelu. Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 15.00.

Ottelun selostuksen voit tuttuun tapaan kuunnella Metro FM:n taajuudella.