logologo
HIFKKärpät
pe 01.03.2024 klo 19:30

Iiro Pakarinen taas pelikunnossa

IFK-Ilves klo 18.30

Sairastuvalta kuuluu hyviä uutisia, sillä laitahyökkääjä Iiro Pakarinen on toipunut pelikuntoon. Pakarinen on tänään kahden kuukauden toipilasjakson jälkeen kokoonpanossa, kun IFK kohtaa runkosarjan päätöskierroksella Ilveksen.

Pakarinen toipui nilkkavammastaan odotettua nopeammin ja pelaa illalla Kimmo Kuhdan ja Joakim Erikssonin ketjussa.

-On tätä odotettukin tosi kauan. Mahtava juttu, että pääsen pelaamaan jo nyt, Pakarinen sanoi.

-Ensimmäinen diagnoosi vamman syntymisen jälkeen oli, että kausi on ohi. Mutta kyllä minulla oli kova usko siihen, että pelaan vielä.

Kolmen pisteen voitolla IFK:lla on mahdollisuus nousta runkosarjan kuuden parhaan joukkoon. Se vaatii tosin oman pelin hoitamisen lisäksi apua muilta. Pakarinen on täydessä kunnossa, mutta pelituntuma ei varmasti ole paras mahdollinen.

-Olen luistellut ja treenannut paljon, mutta pelaaminen on aina eri asia. Pelituntumaa haetaan ja onneksi saan nyt yhden matsin alle ennen pudotuspelejä, Pakarinen sanoo.

IFK:lla on vastassaan sarjajumbo, mutta edessä on vuorenvarmasti kova peli. Ilves on voittanut neljä peliä putkeen ja valmistautuu kovalla tohinalla liigakarsintoihin. Vastassa on siis motivoitunut vastustaja.

-Ilves on varsinkin viime aikoina yllättänyt monta joukkuetta. Niillä on iso kauden huipennus edessä, joten meille tästä tulee vaikea peli. Ei voi todellakaan lähteä läpsyttelemään, vaikka heidän sijoituksensa sarjataulukossa on tuo, Pakarinen sanoo.

Näytä kaikki uutiset