logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Illan kotipelissä vastassa Blues

IFK lähtee hakemaan revanssia kauden avauspelistä.

IFK ja Blues kohtaavat toisen kerran kolmen viikon sisään, kun espoolaisjoukkue saapuu tänä iltana Nordikselle. Kauden avausottelussa syyskuun puolivälissä Blues nappasi vierasvoiton numeroin 3-2, joten IFK:lla on ottelussa revanssin paikka.

Syyskuun ottelun hahmo oli entinen IFK-kapteeni Kim Hirschovits, joka teki kaksi maalia. IFK:n maalintekijät olivat liigauransa avausmaalin tehnyt Thomas Nykopp ja Iiro Pakarinen.

IFK saa tämän illan otteluun mukaan tärkeän pelaajan sairastuvalta, kun noin kuukauden sivussa ollut keskushyökkääjä Corey Elkins on toipunut pelikuntoon. Iiro Pakarinen on toipunut lauantaina tulleesta loukkaantumisesta ja pelaa tänään. Uutena pelaajana IFK:hon liittyy puolustaja Henrik Forsberg, joka siirtyy stadilaisjoukkueeseen Mestis-seura HCK:sta ottelukohtaisella lainasopimuksella.

Loukkaantumisten takia IFK:lta ovat sivussa puolustajat Mikko Kurvinen, Oscar Eklund ja Juuso Salmi sekä hyökkääjistä Matti Kuparinen, Roope Talaja, Petr Stloukal ja Trevor Gillies.

Kolmen viime kauden aikana IFK on ollut joukkueiden keskinäisissä otteluissa vahvempi. Joukkueet ovat kohdanneet syksystä 2010 lähtien runkosarjassa 16 kertaa ja IFK on voittanut otteluista 11. Helsingin Jäähallissa IFK ja Blues ovat kohdanneet kahdeksan kertaa ja IFK on voittanut otteluista seitsemän.

IFK:n kokoonpano

Tiketit voit skaffata Lippupalvelusta.

Ottelun selostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella. Selostajana tuttuun tapaan Harri Hinkkanen.

Näytä kaikki uutiset