logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Janne Hänninen IFK:n valmennustiimiin

IFK:n valmennustiimiin liittyy Janne Hänninen, 37. Hännisen sopimus IFK:n kanssa kattaa alkavan kiekkokauden.

Entinen olympiatason pikaluistelija ja useita Suomen mestaruuksia ratapyöräilyssä voittanut Hänninen on työskennellyt 2006 päättyneen urheilu-uransa jälkeen Suomen pikaluistelumaajoukkueen päävalmentajana ja Norjan sprinttipikaluistelumaajoukkueen valmentajana. Hänninen on myös työskennellyt pikaluistelija Mika Poutalan henkilökohtaisena valmentajana.

– Jannella oli kevään ja kesän aikana kysyntää moneen suuntaan. Onneksi hän pystyi nyt sitoutumaan IFK:hon. Janne on erittäin kova vahvistus meidän valmennustiimiimme, päävalmentaja Raimo Summanen kommentoi.

– Olen tehneet Jannen kanssa eri pituisissa pätkissä yhteistyötä jo seitsemän vuoden ajan. Hienoa, että pääsemme vihdoin keskittymään täysipäiväisesti yhteen projektiin.

IFK satsaa pelaajien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

– Jannen kiinnittäminen on linjassa siihen, mihin suuntaan IFK:n valmennusta on rakennettu jo muutaman vuoden ajan. Hän on meille merkittävä vahvistus. Suomen parhaimmat NHL-ammattilaiset ovat jo monen vuoden ajan luottaneet kesäisin Jannen valmennukseen, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

Näytä kaikki uutiset