logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Jatkuuko voittoputki tänään Nordiksella?

Neljä matsia putkeen voittaneella IFK:lla on tänään vastassa Ilves.

Seitsemän maalia viime viikon matseissa tulittanut Juuso Puustinen johtaa IFK:n tänään kotipeliin Ilvestä vastaan. IFK:lla on takana kahden vieraspelin viikonloppu, josta joukkue nappasi kaksi maukasta voittoa. Perjantaina kaatui Jokerit ja lauantaina huiman kirin jälkeen Pelicans.

Vaisun alkukauden jälkeen IFK on saanut kierroksia koneeseen ja porskuttaa nyt neljän ottelun voittoputkessa. Ilveksen peli on puolestaan pirteän alkukauden jälkeen hieman yskinyt ja joukkue voitti kymmenestä marraskuussa pelaamastaan ottelusta vain kaksi. IFK ja Ilves ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Tampereella lokakuun alussa pelatun ottelun voitti Ilves voittomaalikilpailussa.

IFK kiri viime viikonlopun voitoillaan Ilveksen ohi sarjataulukossa ja on nyt kaksi pistettä tamperelaisia edellä. IFK:n sijoitus on nyt seitsemäs ja täysi pistepotti tänä iltana tarkoittaisi sitä, että joukkue nousisi sarjataulukossa kuuden parhaan joukkoon ohi Jokerien. Siihen tarvitaan kuitenkin ehjä 60 minuutin peliesitys ja kotiyleisön äänekästä tukea.

Eli punaista päälle ja illalla Nordikselle!

IFK:n kokoonpano

Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Lippuja matsiin myy Lippupalvelu. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset