live
0-0

Klubertanz ja Luttinen palaavat kokoonpanoon

Kärpät – IFK klo 18.30

IFK:n kokoonpano on mennyt lauantain jälkeen uusiksi ja askissa nähdään tänään nälkäisiä miehiä, kun Kyle Klubertanz ja Arttu Luttinen ovat menossa mukana. Kokenut Luttinen tulee Toni Leinosen ja Siim Liivikin keskelle, Klubertanz Ilari Melartin pakkipariksi.

Markus Granlund nousee ykkösnyrkkiin Ville Peltosen paikalle ja Joël Perrault siirtyy Roope Talajan ja Kimmo Kuhdan keskelle.

IFK matkasi Ouluun maanantaina ja treenien jälkeen haastattelussa piipahti Markus Granlund. ”Make” näki ratkaisun piilevän detaljeissa.

– Varmaan pienet asiat, just ylivoimapeli ja maalivahtipeli. Mä uskon, että tiukat matsit ratkeaa aina niihin. Uskon, että ollaan hyvässä iskussa.

– Pari viime peliä on mennyt ihan jees, vielä pitäis tulosta saada. Jokerimatsissa ei oikein saatu maaleja aikaiseksi, ykkösnyrkin laituri Granlund sanaili haastattelussaan.

Jenkkihyökkääjä Corey Elkins pelaa tänään pitkästä aikaa sentterinä ja saa laidoilleen suoraviivaiset Thomas Nykoppin ja Eero Somervuoren. Tolppien välissä jatkaa Joni Ortio.

Kokoonpano

Ottelusta sivussa

Jari Sailio, Micke-Max Åsten, Joni Töykkälä, Christian Silfver ja Juuso Salmi.

Loukkaantuneet

Mikko Kurvinen, Ville Peltonen, Niko Piiparinen, Kristian Tuohilampi ja Iiro Pakarinen

Ottelun selostus klo 18.20 alkaen

Harri Hinkkanen Metron studiossa taajuuksilla 95,2MHz ja 91,6MHz. Nettiradiota pääset kuuntelemaan tästä.

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset