live
0-0

Granlund ja Liivik taas kehissä

IFK – SaiPa klo 17.00

IFK:n kokoonpanoon on tullut perjantain jälkeen muutoksia. Tähän aikaan kaudesta loukkaantumistilanteita ei eritellä sen tarkemmin, vaan keskitytään voittamaan niillä miehillä mitä käytettävissä on ja millä koostumuksella valmennusjohto katsoo voiton irtoavan.

Ykkösnyrkki on rakennettu tänään Joakim Erikssonin ympärille. Perjantaina sivussa ollut Joël Perrault tulee vasempaan laitaan ja Kimmo Kuhta oikeaan.

Tutkapari Corey Elkins ja Toni Leinonen jatkaa yhdessä ja oikeassa laidassa nähdään Eero Somervuori, joka iski tärkeän tasoituksen perjantain matsissa.

Jatkoerän voittomaalista vastannut Iiro Pakarinen saa tänään sentterikseen Markus Granlundin ja toiseen laitaan Siim Liivikin. Kaksikko oli niin ikään sivussa perjantaina (Granlund myös torstaina) ja hyppää kotiyleisön eteen intoa täynnä.

Haalariosasto Talaja-Töykkälä-Sailio jatkaa samassa koostumuksessa. Kolmikko sai perjantaina painettua peliä SaiPan päätyyn, eikä maalikaan ollut kaukana. Kevään peleissä työmiesten merkitys kasvaa ja tänään on jälleen nähtävissä kunnon playoff-pelaamista niin Töykkälän kolmikolta kuin koko jengiltäkin.

Alakerrassa on yksi muutos. Mikko Kurvinen palaa jengiin ja tulee Mikko Jokelan pakkipariksi.

Kokoonpano

Ottelusta sivussa

Ville Varakas, Ville Peltonen, Arttu Luttinen, Micke-Max Åsten, Christian Silfver, Thomas Nykopp, Juuso Salmi, Mika Hannula, Niko Piiparinen ja Kristian Tuohilampi.

Lipunmyynti

Matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi Lippupalvelusta. Punaista på ja ääntä kohti.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen selostaa ottelun Metron taajuuksilla klo 16.50 alkaen. Hakki Hagman messissä pre-game showssa ja erätauoilla. Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissä www.metrofm.fi

Tulosseuranta

Mikäli et pääse mestoille, voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset