logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Kotiputki katkesi sarjaykköstä vastaan

IFK - Kärpät 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

IFK:lla oli todellinen testi edessään kun joukkue kohtasi perjantai-iltana Nordiksella koko alkukauden vahvasti pelanneen Oulun Kärpät. Vaikka IFK taisteli loppuun asti, tänään se ei aivan riittänyt. Tappion myötä katkesi IFK:n neljän kotivoiton putki.

Kahdessa ensimmäisessä erässä vierasjoukkue oli niskan päällä ja IFK sai aikaan vain muutaman maalipaikan. Paras mesta avautui toisessa erässä Corey Elkinsille, mutta kiekko pyörähti lavan yli juuri ratkaisevalla hetkellä.

Kolmannessa erässä IFK sai uuden vaihteen silmään ja pisti vieraat ahtaalle. Taklauspeli nosti joukkueen ja yleisön tunnetilaa ja paine siirtyi Kärppien päätyyn. Kavennusmaali saatiin aikaan vasta pari minuuttia ennen loppua, kun Juuso Puustinen ampui tulisen rannarin yläpesään. Se ei tällä kertaa riittänyt ja Puustisen osuma jäi IFK:n ainoaksi tänä iltana.

Ottelun sankari oli jälleen maalillaan loistanut Ville Husso, joka tiukoissa paikoissa piti joukkuettaan pystyssä. Tänään joukkueella oli läpi ottelun myös kuudes kenttäpelaaja, Nordiksen upea kotiyleisö joka jaksoi kannustaa omiaan loppuun asti vaikeasta paikasta huolimatta.

IFK:n cheerleaderit juhlivat ottelussa 20-vuotista taivaltaan.

IFK:lla on menossa kolmen ottelun viikko ja joukkue matkustaa heti huomenna Turkuun TPS:n vieraaksi. Huomisesta matsista erityisen tekee se, että mukana on lähes 500 IFK-fania kannustamassa omiaan voittoon Fan Clubin järjestämällä Megamatkalla.

Nordiksella pelataan seuraavan kerran tiistaina, kun vieraaksi saapuu JYP.

Palkitut

Ravintolaketju Martina: Juuso Puustinen
Ravintola Mamma Rosa: Ville Husso
Bilteman avausmaali: Juuso Puustinen

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset