logologo
HIFKKärpät
pe 01.03.2024 klo 19:30

Kurvinen: Rohkeasti vaan eteenpäin

IFK-Tappara klo 18.30

IFK-puolustaja Mikko Kurvinen oli ensimmäisestä puolivälieräottelusta sivussa, mutta palaa tänään kokoonpanoon Martti Järventien pariksi. Kurvinen pelasi edellisen kerran sunnuntaina SaiPaa vastaan. Peliaikaa ”Kurville” kirjattiin 15 minuuttia, saldoksi yksi syöttö ja tehomerkinnäksi +2.

Lähes kuukauden tauko ei Kurvisen otteissa näkynyt, vaikka treenituntumakin oli minimaalinen – peleistä puhumattakaan.

– Ihan hyvin se meni siihen nähden, ettei ollut hetkeen pelannut. Luistin liikkui, eikä ollut mitään ongelmia. Sellaista meikäläisen peruspelaamista, Kurvinen naurahti.

Eilisen matsin video on analysoitu ja valmennusjohto on tehnyt muutoksia niin kokoonpanoon kuin pelisuunnitelmaankin.

– Kyllä me ollaan vähän uutta suunnitelmaa saatu kotipeliin. Sillä mennään ja sitä toteuttamalla voitetaan peli, siitä ei ole kahta sanaa. Rohkeasti vaan eteenpäin.

Järventien kanssa tänään luutiva Kurvinen kertoo pakkiparilla olevan selkeä työnjako illan pelissä. Suurena yllätyksenä tuskin on Kurvisen puolustavampi rooli.

– Meillä on suunnitelma siihen, miten pelataan. Mara tietää missä se menee ja voi hyökätä vähän vapaammin, mun hommaa on vähän enemmän varmistaa. Vedetään molemmat hyvä peli, luotettavana peruspakkina tunnettu Kurvinen suunnitteli.

Kurvisen lisäksi uutena miehenä nähdään huippunopea Toni Leinonen, joka tulee Niko Piiparisen ketjuun.

Illan kokoonpanon näet täältä.

Ottelusta sivussa

Joël Perrault, Markus Granlund, Ville Peltonen, Arttu Luttinen, Ilari Melart, Micke-Max Åsten, Christian Silfver, Thomas Nykopp, Juuso Salmi ja Kristian Tuohilampi.

Näytä kaikki uutiset