logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Lauantain kotipelissä vastassa Lukko

IFK ja Lukko kohtaavat tänään toisen kerran tällä kaudella.

Taistelu liigapisteistä jatkuu tänään Nordiksella, kun kylään saapuu Rauman Lukko. Joukkueiden pelit ovat viime kausilla olleet tasaisia ja jännää matsia ennakoi sekin, että tällä hetkellä jengit ovat peräkkäin sarjataulukossa.

Kolmen viime kauden aikana IFK ja Lukko ovat kohdanneet 14 kertaa. IFK on voittanut otteluista kymmenen. Seitsemästä kotiottelustaan IFK on voittanut kuusi, Lukko voitti viimeksi Nordiksella syksyllä 2010 rankkarikisan jälkeen.

Ennen tämän iltapäivän ottelua IFK on sarjataulukossa sijalla kymmenen ja Lukko pykälää ylempänä pisteen edellä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. IFK hävisi eilen voittomaalikilpailussa Ilvekselle vieraissa 1-2 ja Lukko voitti JYPin vieraissa numeroin 2-1.

IFK:n maalivahti Antti Ore pelasi eilen Ilvestä vastaan loistavan ottelun ja jatkaa tänään maalilla. Ore on kolmessa viimeksi pelaamassaan ottelussa päästänyt yhteensä vain yhden maalin. Hän pelasi HCK:n riveissä kaksi peräkkäistä nollapeliä ennen paluutaan IFK:n maalille eiliseen peliin.

Mielenkiintoinen taistelupari ottelussa on IFK:n kippari Ville Peltonen ja Lukon puolustaja Petteri Nummelin. Jälkimmäisestä tuli tällä viikolla Liigahistorian vanhin pelaaja, joka on tehnyt kolme maalia yhdessä ottelussa. Nummelinin tapaan 40-vuotias Peltonen on saman tilaston viides. Ville tulitti edellisen kerran runkosarjassa hattutempun lähes tarkalleen kaksi vuotta sitten.

Lippuja otteluun myy Lippupalvelu. Ottelu alkaa kello 17.00. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Ottelun selostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

IFK:n kokoonpano

Röda på ja iltapäivällä klyyvarit kohti Nordista!

Näytä kaikki uutiset