live
0-0

Lukko-matsin ennakko

IFK – Lukko klo 17.00

IFK päättää kolmen ottelun viikkonsa isännöimällä Lukkoa. Nordenskiöldinkatu on melkein täyteen ahdettu ja odotettavissa on sitä kuuluisaa punaista tunnelmaa. Torstainen kotiesitys jätti paljon hampaankoloon ja joukkue haluaakin pestä kasvonsa Petoluolassa Lukon kustannuksella. Lukko puolestaan nöyrtyi keskiviikkona kotonaan KalPalle 5-0 ja lähtee hakemaan illan matsista paikkoa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljästi ja Lukko on pysynyt kiinni ainoastaan kerran. IFK voitti syksyllä kotonaan 6-3, taipui sen jälkeen 4-1 Äijänsuolla, mutta on voittanut kaksi viimeisintä niukalla marginaalilla. Lukko on sarjassa kaksi sijaa ylempänä yhden pisteen turvin ja tämän illan matsilla voi olla suuri merkitys loppusijoitusten suhteen. Panosta riittää ja odotettavissa on kovaa taistelua voitosta.

Stadilaisten maalihanat ovat menneet kiinni maaottelutauon jälkeen. Seitsemästä ottelusta voittoja on kaksi, ja mikä huolestuttavinta, maaleja tasakentällisin on syntynyt vain yksi. Loput ovat syntyneet erikoistilanteista: viisi YV-maalia ja kolme AV-maalia. Erikoistilannepelaaminen on kuitenkin voittamisen keskiössä ja sen varaan on hyvä laskea. Vielä tarvitaan onnistumisia viidellä viittä vastaan, mikä on omiaan vapauttamaan energiaa myös ylivoimapelin pyörittämiseen.

Lipunmyynti

Petoluola sykkii punaisena tänään ja lippuja on jonkin verran vielä jäljellä. Ovimyynti alkaa klo 15.00. Punaista på ja ääntä kohti!

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä, jonka pääset ostamaan täältä.

Kokoonpano

Näytä kaikki uutiset