live
0-0

“Mahtava yhteishenki!”

IFK-toimitus pääsi aitiopaikalta seuraamaan fanien megamatkaa, kun IFK kohtasi TPS:n Suomen Turussa.

Lähes 500 fania lähti viettämään aurinkoista lauantai-päivää Turkuun. Fanit oli jaettu kahteen ryhmään toiveiden mukaan, istumapaikkalaiset toisiin ja seisomapaikkalaiset toisiin busseihin. Näin saatiin homma pidettyä helpommin kasassa ja lippujen jako perillä helpottui.

Jo menomatkalla megamatkalaisten lauluäänet oli viritetty parhaimmilleen ja matka sujui mukavissa merkeissä. Iloiset kaverukset ja vannoutuneet IFK-fanit Ida Lindström sekä Janina Lindfors olivat lähteneet myös matkalle mukaan.

– Täällä on aina niin hyvä fiilis ja tässä pääsee tukemaan IFK:ta parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteishenki on niin mahtava, tytöt kertoivat lähes yhteen ääneen.

– Minulla fanitus on alkanut jo pienenä tyttönä. Isoisäni on ollut aina IFK:n kannattaja ja hänen kanssaan on tullut jo skidistä asti käytyä katsomassa pelejä. Minulla on ollut IFK-tatuointikin jo kohta kaksi vuotta ja tuen aina joukkuetta kaikin tavoin, Ida kertoi historiastaan fanina.

Fanit pitivät katsomossa ääntä ja pääsivät näkevät IFK:n salama-alun, jonka seurauksena tilanne oli 0-2 ennen kuin peliä oli pelattu seitsemän minuuttia. IFK:n fanit ja joukkue ruokkivat toisiaan ja kun loppusummeri soi, taululla luki erinomaisesti pelanneen IFK:n 3-1-voittolukemat. Katsomo ei hiljentynyt sen jälkeenkään, sillä IFK:n koko joukkue saapui vielä kertaalleen kentälle kiittämään fanejaan.

Paluumatkalla laulu raikui ja kuului varmasti Stadiin saakka. Dösä nro 5, eli "Kamrat 5" näytti yhteishengellään ja toiminnallaan sen, että näille matkoille on todella mukava lähteä ja kukaan ei koskaan ole yksin. IFK-perhe on aina tukena.

Lauantaina nähtiin, mitä sydämestä lähtevä kannustus saa aikaan kaukalossa. Seuraavan kerran fanit pääsevät virittelemään äänijänteitään huomenna tiistaina, kun JYP saapuu vierailulle Nordikselle.

Tikettejä matsiin myy Lippupalvelu.

Tsekkaa kapteeni Ville Peltosen terveiset faneille alla olevasta linkistä.

Näytä kaikki uutiset