logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Mannheim niukasti parempi

Adler Mannheim – IFK 3-2 (1-2,2-0,0-0)

IFK joutui tunnustamaan Adler Mannheimin 3-2 paremmaksi lauantaina pelatussa European Trophyn viimeisen kierroksen ottelussa. Stadilaiset johti ottelua Tony Salmelaisen ja Corey Elkinsin maaleilla, mutta kotijoukkue käänsi kamppailun edukseen tekemällä kolme maalia reilussa kuudessa minuutissa. IFK:n loppukiri ei tuottanut tulosta ja näin edessä on paluulento Saksasta kaksi tappiota niskassa.

Ykkösnyrkin keskellä häärännyt Matti Kuparinen sanoi jengin parantaneen peliään torstain matsista, eikä lopun tasoituskaan ollut kaukana.

– Saatiin hyvä alku matsiin ja pelattiin muutenkin ihan hyvä matsi. Halli oli aika lämmin mutta hyvin jaksettiin painaa. Siinä lopussa oli hyviä paikkoja tasoittaa, kiekko kävi tolpassa ja pyöri maalialueella mutta ei saatu sisään, Kuparinen kertasi lopun painostusta.

Kuparinen oli tyytyväinen joukkueen erikoistilannepelaamiseen, vaikka jäikin kaipaamaan tehoja.

– Luotiin tontteja, mutta ylivoimaan tarvitaan malttia ja terävyyttä viimeistelyyn. Alivoima toimi hyvin, oltiin aggressiivisia ja annettiin painetta.

Joukkue ei saavuttanut European Trophyssa toivottua menestystä, kovatasoiset ottelut palvelivat kuitenkin hyvin ensi viikon perjantaina alkavaa Liigaa varten.

– Hyvillä mielin ollaan, alkuviikosta käydään läpi vielä kaikki mahdolliset asiat. Odotukset sarjan alkamiselle ovat tapissa ja tässä on mielenkiintoinen kutina päällä, Kuparinen sanoi ennen hyppäämistään lentokoneeseen.

Tilastot

Näytä kaikki uutiset