logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Melart: Sitkeä joukkue vastassa

IFK-SaiPa klo 18.30

Kahdesta ottelusta sivussa ollut Ilari Melart palaa IFK:n puolustukseen illan SaiPa-pelissä. Flunssa piti ”Lädän” kotikatsomossa, mutta nyt hän on täydessä pelikunnossa. Melart on tervetullut lisä takalinjoille pudotuspelien alkaessa, sillä nyt tarvitaan kamppailuvoimaa.

– SaiPa on ollut jo monta vuotta kova ja sitkeä joukkue. Niitä vastaan yksikään jengi ei saa voittoa helpolla ja tuskin mikään muuttuu tänään, Melart sanoi.

IFK valmistautui kevään ensimmäiseen pudotuspeliotteluun normaaliin tapaan. Aamujäillä käynnisteltiin koneita, sitten lepoa ja illalla kaasu pohjaan.

– Meillä on ihan normaalit rutiinit, emme muuta mitään runkosarjapeleistä. Samat riisit ja kanat ovat tarjolla pelipäivän lounaalla kuin muulloinkin kauden aikana.

Melart on innoissaan päästessään takaisin kaukaloon. Runkosarjan ratkaisuhetkien katsominen sivusta ei ollut herkkua.

– Hyvä fiilis on päällä. On kivaa päästä pelaamaan taas, varsinkin nyt, kun pudotuspelit alkavat, Melart sanoo.

IFK kävi viime lauantaina pelaamassa Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. Silloin irtosi vierasvoitto lukemin 3-1 ja IFK tasoitti runkosarjan otteluvoitot 2-2:een, mutta nyt lähdetään taas liikkeelle nollasta. Melart seurasi vieraspelin tv:stä, mutta ei keskittynyt tulevan vastustajan pelin analysointiin.

– Olen pelannut niin monta kertaa SaiPaa vastaan, että en siitä mitään erityistä saanut irti. Lähinnä sen, että elin mukana pelissä.

IFK ja SaiPa aloittavat tänään Nordiksella pelaamisen paikasta SM-liigan puolivälierissä. Jatkoon pääsee kahdella voitolla. Lippuja peliin saat täältä.

Näytä kaikki uutiset